Αθλητισμος

Η Λίβερπουλ έπαθε «Κωνσταντινούπολη» (video)

Νικούσε 3-0 μέσα στη Σεβίλλη, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
liverpool.jpg
EPA/JOSE MANUEL VIDAL

Ουδείς μπορεί να ξεχάσει τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν το 2005 και η Λίβερπουλ έχανε στο ημίχρονο από τη Μίλαν με 3-0, στον τελικό της Πόλης.

Μέσα σε έξι λεπτά οι Άγγλοι ισοφάρισαν σε 3-3 και κατέκτησαν την κούπα στα πέναλτι. Χθες στη Σεβίλλη ήταν αυτοί τα θύματα. Προηγήθηκαν 3-0, αλλά στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκαν σε 3-3, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσουν από χθες την πρωτιά στον όμιλο. Παρ’ όλα αυτά, η ζημιά δεν ήταν τόσο μεγάλη. Η Λίβερπουλ θα περάσει λογικά, αλλά «έχασε» πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τρία γκολ σε ένα ημίχρονο από τη Σεβίλλη. Το έπαθε και πέρυσι στον τελικό του Γιουρόπα, όταν το 1-0 έγινε 1-3 μετά την ανάπαυλα…

Πάντως στη Σεβίλλη δεν έχουν διάθεση για πανηγυρισμούς, αφού έγινε γνωστό πως ο προπονητής της ομάδας, Εδουάρδο Μπερίσο, έχει καρκίνο στον προστάτη και θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία. Γι’ αυτό και στο γκολ της ισοφάρισης, όλοι οι παίκτες πηγαίνουν προς τον πάγκο και τον αγκαλιάζουν.

Απίστευτο θέαμα στα Χανιά: Καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία του Πλατανιά

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ