Αθλητισμος

Νέο μεταγραφικό μπαμ: Ο Καρμέλο Άντονι στην Οκλαχόμα!

Και οι Θάντερ απειλούν πια τους πρωταθλητές Ουόριορς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373438-771004.jpg
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Με δεδομένες τις πολλές αναπάντεχες μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος στο ΝΒΑ, η φετινή χρονιά είναι η πλέον πολυαναμενόμενη των τελευταίων ετών, καθώς έχουν δημιουργηθεί 5-6 υπερομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι Οκλαχόμα Θάντερ. Πέρυσι το πάλεψαν παρά τη φυγή του Ντουράντ, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να παλεύει μόνος του. Τελείωσε τη σεζόν με τριπλ νταμπλ σε μέσο όρο, αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου, αλλά δεν έφτανε για να κάνει την ομάδα του πρωταγωνίστρια.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Πρώτα αποκτήθηκε ο Πολ Τζορτζ, ο ηγέτης της Ιντιάνα για να… συνοδεύσει τον Ουέστμπρουκ, αλλά οι Θάντερ δεν σταμάτησαν εκεί. Χθες ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Καρμέλο Άντονι, του μεγάλου σκόρερ των Νικς, που μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Παρότι η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη που όλοι οι Αμερικάνοι θέλουν να ζουν, εντούτοις η ομάδα μπάσκετ της, είναι σε πτώση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Καρμέλο, στα 33 του πια, θέλει να ζήσει τη χαρά και την ένταση του πρωταθλητισμού και γι’ αυτό ζήτησε να φύγει. Το θέλημά του έγινε και οι Νικς θα προσπαθήσουν να χτίσουν από την αρχή μια ελκυστική ομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ