Αθλητισμος

Νίκη με τη σφραγίδα του Κριστιάνο (εικόνες, video)

Μπήκε, έβαλε γκολ και αποβλήθηκε στο 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Καμπ Νόου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑΔΡΑ 80 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να κάνει «δικό του» ένα ακόμη ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπαρτσελόνα αν και έπαιξε μισή ώρα στο τέλος. Εμεινε στην αρχή στον πάγκο, μπήκε στο 58', έβαλε μια γκολάρα, έφαγε κίτρινη επειδή πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα, και λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο καθώς διεκδικούσε πέναλτι! Με το που αποβλήθηκε έσπρωξε τον διαιτητή πριν φύγει για τα αποδυτήρια. 

Η απουσία του από τη ρεβάνς που θα γίνει στο Μπερναμπέου δίνει και... κάποιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αν και η εκτός έδρας νίκη των Μαδριλένων σφραγίζει ήδη το ισπανικό Σούπερ Καπ που θα στολίσει εκτός απροόπτου τη σάλα τροπαίων του κλαμπ μετά το 3-1 της Βαρκελόνης.

Το ματς ήταν καθρέφτης που υπογραμμίζει τη σημερινή διαφορά των δύο ομάδων... Γύρω στο 60' ο Ζιντάν έβγαλε τον Μπενζεμά και έβαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο είχε κρατήσει για μια ακόμη φορά στον πάγκο μέχρι να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης μετά το καλοκαίρι. Ο Βαλβέρδε απέναντι έβγαλε τον Ντεουλοφέου και έβαλε τον Ντένις Σουάρεθ!

Οι δύο αλλαγές τα λένε όλα. Κι είναι ένα θέμα το πώς θα διαχειριστεί η Μπαρτσελόνα τη φυγή του Νεϊμάρ αφού αν δεν γίνουν μεγάλες μεταγραφές τις επόμενες μέρες με τα 222 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία, η ομάδα θα παραμείνει με ποδοσφαιριστές τύπου Ουμτιτί, Ντένις Σουάρεθ, Ντεουλοφέου, Γκόμες και Βιδάλ!

Λογικό, λοιπόν, ο Ζιντάν να «δέσει κόμπο» τον Βαλβέρδε σε ένα ματς που δεν έγινε ντέρμπι σε καμία στιγμή.

Τα γκολ: 50' Πικέ (αυτογκόλ), 80' Ρονάλντο, 90' Ασένσιο - 78' Μέσι με ανύπαρκτο πέναλτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ