Αθλητισμος

Η επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού (video)

 Σήμερα το πρώτο μεγάλο ματς με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365173-754980.jpg

Με την ταμπέλα του φαβορί ταξίδεψε στη Σερβία ο Ολυμπιακός για το σημερινό παιχνίδι με την Παρτιζάν, που θα ξεκινήσει στις 21.45.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει σαφώς καλύτερο υλικό από την αντίπαλό του και φυσικά έχει περισσότερες εμπειρίες.

 Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα με ιστορία, είναι πρωταθλήτρια, αλλά το επίπεδο του σερβικού πρωταθλήματος είναι αρκετά χαμηλό. Κι εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα για τους «ερυθρόλευκους».

Θεωρείται σίγουρο πως σήμερα οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, ένα εχθρικό κοινό φανατικών, που ανάμεσά τους θα βρίσκονται και Έλληνες, υποστηρικτές του ΠΑΟΚ.

Από ‘κει και πέρα, ο Μπέσνικ Χάσι έχει ν’ αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα: Έξω ο βασικός δεξιός μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί λόγω τραυματισμού, ανέτοιμος ο στόπερ Βούγιοβιτς, ενώ λίγες προπονήσεις έχει κάνει και ο αμυντικός Ρέτσος. 

Τραυματίες είναι και οι Ταχτσίδης-Μποτία που δεν δηλώθηκαν στη λίστα, ενώ οι ακριβοί νεαποκτηθέντες Καρσελά, Εμενίκε δεν είναι έτοιμοι για να βγάλουν 90λεπτο και μάλλον δεν θα ξεκινήσουν βασικοί.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να σκοράρει έστω ένα γκολ για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης και παράλληλα να προσέξει τους Σέρβους, που θα μπουν κεφάτοι και με όρεξη για να πάρουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Κάπως έτσι έδειξαν το Σάββατο στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, όταν διέσυραν τη Μάτσβα με 6-1.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ