Αθλητισμος

Νέο «διάγγελμα» Σαββίδη, δυναμική απάντηση Αλαφούζου

Απειλές, εξαγγελίες και καρφιά στους... μονολόγους των προέδρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356971-739698.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Για μια ακόμη φορά μετά από σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης στήθηκε μπροστά στις κάμερες της ΕΡΤ και της Nova και μίλησε για κάμποση ώρα στους δημοσιογράφους, που δεν έκαναν καμία ερώτηση και τον άφηναν να μιλάει... 

Έπειτα την καταδικαστική ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό, ο Σαββίδης τα έριξε στη διαιτησία (!), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Καλογερόπουλος πρέπει να ολοκληρώσει την καριέρα του και προσωπικά θα κάνω τα πάντα για να του αφαιρεθεί η διεθνής προοπτική που έχει».

Επίσης, τόνισε ότι τον χαροποιεί που οι ομάδες της Αθήνας έχουν ενωθεί εναντίον του, ενώ επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να υποβιβαστεί για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά. Παράλληλα, αποκάλυψε πως στενά οικογενειακά πρόσωπα του Βλάνταν Ιβιτς, δέχονται απειλές και ότι όλα αυτά θα κατατεθούν σε εισαγγελέα. 

Αργά το βράδυ, ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε τηλεφωνικά σε εκπομπή της Nova, όπου ουσιαστικά απάντησε στον Σαββίδη: «Με εκπλήσσουν οι δηλώσεις του. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το Κύπελλο, αλλά και την πρώτη θέση στα πλέι οφ από εμάς. Ο κ. Ιβιτς έκανε θέατρο και αυτό είναι γνωστό σε όλους μας. Μιλήσαμε με τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό και μας το είπαν», τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και προχώρησε με φουλ επίθεση προς τον ομογενή παράγοντα των Θεσσαλονικιών: «Θα μπορούσα να έχω μια πιο ξεκάθαρη σχέση μαζί του, αλλά δυστυχώς δεν μιλάει ελληνικά. Άρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτετε τόσο πολύ για τον ελληνισμό; Θέλει να κάνει πολιτικό κόμμα;»

 

Κατά τα λοιπά, ο Αλαφούζος επανέλαβε πολλές φορές ότι απέτυχε στο ποδόσφαιρο, αλλά θα εξακολουθήσει να στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, μην αποχωρώντας από το αξίωμά του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ