Αθλητισμος

Ανεξέλεγκτα επεισόδια στον Βόλο (video)

Συμπλοκές με τα ΜΑΤ, μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς - τρεις τραυματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353019-732137.jpg

Τεταμένη έως ανεξέλεγκτη παραμένει η ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. 

Μάχες σώμα με σώμα γίνονται στον Βόλο για τουλάχιστον 20 λεπτά, ανάμεσα σε οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πάνω από την κεντρική εξέδρα του γηπέδου, υπάρχει μια αερογέφυρα που ενώνει τα δύο πέταλα, στα οποία κάθονται οι αντίπαλοι οπαδοί. Οι "φωστήρες" της αστυνομίας δεν θεώρησαν σωστό να βρεθούν εκεί και έτσι χούλιγκανς από τις δύο πλευρές συμπλέκονται ανενόχλητοι. Το χειρότερο είναι πως ουσιαστικά πρόκειται για έναν στενό σε πλάτος διάδρομο, περίπου 10 μέτρα πάνω από το έδαφος και ο κίνδυνος να πέσει κάποιος είναι ορατός. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες.

 

Η ένταση ξεκίνησε όταν οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν με τα ΜΑΤ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με συνέπεια να πέσουν δακρυγόνα, ενώ λίγο μετά είχαμε επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του ΠΑΟΚ και αστυνομικούς, μέσα στο γήπεδο.

Στη συνέχεια Θεσσαλονικείς χούλιγκανς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν με μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίοι απάντησαν με ξύλο. Αμέσως μετά ακολούθησε ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε οπαδούς.

Όπως αναμενόταν  τα scanner για να «χτυπάνε» τα εισιτήρια δεν λειτουργούν, ενώ οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν πήραν κάποιο από τα περίφημα αυτοκόλλητα που εκδόθηκαν την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο καθένας που μπαίνει στο γήπεδο μπορεί να κάτσει όπου θέλει. Αλλά, αυτό είναι το λιγότερο... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ