Αθλητισμος

Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό

Αντικαταστάτης του Πορτογάλου προπονητή ο Βασίλης Βούζας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342932-713022.jpg
ΑΠΕ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους, πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 θα ήταν το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο.

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Πορτογάλο προπονητή, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Βασίλης Βούζας, που μέχρι σήμερα προπονούσε την ομάδα Κ20 των Πειραιωτών. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Βούζας είναι υπηρεσιακός τεχνικός (με βοηθούς τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο), κάτι που σημαίνει ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπεσικτάς και βλέπουμε. 

Ο Μπέντο πλήρωσε τη φετινή κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν συνήθως οι «ερυθρόλευκοι», τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (κάτι που είχε να συμβεί 21 χρόνια) και φυσικά τις δηλώσεις του εναντίον της διοίκησης την Κυριακή το βράδυ. 

Ο Βούζας είναι ο τέταρτος προπονητής των πρωταθλητών για τη φετινή σεζόν. Εν μέσω προετοιμασίας απολύθηκε ο Μάρκο Σίλβα, τον οποίον αντικατέστησε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Ισπανός δεν μακροημέρευσε από τη στιγμή μάλιστα που απέτυχε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλειόμενος πολύ νωρίς από τη Χάποελ Μπέερ Σεβά.

Ο Μπέντο ήρθε για να συμμαζέψει την κατάσταση, αλλά κρίθηκε κι αυτός αποτυχημένος. 

Πάντως, ο Πορτογάλος αφήνει τον Ολυμπιακό πρώτο στη βαθμολογία, στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ