Αθλητισμος

Έτοιμη να τα «δώσει όλα» για τον Μέσι η Μάντσεστερ Σίτι

Ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό που προσφέρει για τον Αργεντινό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337250-701358.jpg
EPA/Alejandro Garcia

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, το Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Sun”, ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζεται να κάνει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον πλανήτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι έτοιμη να προσφέρει στον Αργεντινό 900.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που μπορεί να φαντάζει ασύλληπτο για τους περισσότερους από εμάς, εντούτοις δεν είναι αδύνατο για τους πλούσιους Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας. Μπορεί ο Αργεντινός σταρ να έχει δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη του για τη Μπαρτσελόνα και την πρόθεσή του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει τους επίδοξους μνηστήρες να... ονειρεύονται.

Υπενθυμίζεται πως ο Λιονέλ Μέσι έχει εκφράσει την πρόθεσή του να κλείσει την καριέρα του  στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, ωστόσο το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, αφήνει όλα τα σενάρια ανοικτά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ