Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα έβαλε με την «μικρή Ισλανδία»

Απαξίωσε τους αντιπάλους του σαν κακομαθημένη πριμαντόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131067-297333.jpg

Η Ισλανδία, η μικρότερη σε πληθυσμό χώρα που συμμετέχει για πρώτη φορά σε EURO, έκανε την έκπληξη και απέσπασε πολύτιμο βαθμό από την σαφώς ανώτερη και εκ των φαβορί Πορτογαλία. Η Ισλανδία πάλεψε για την ισοπαλία, ενώ οι φίλαθλοί της στις κερκίδες δεν σταμάτησαν να στηρίζουν το εθνικό τους συγκρότημα και να διασκεδάζουν το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση σαν αυτή του EURO.

Εν αντιθέσει στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικρατεί γκρίνια. Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή σε όλον τον αγώνα, αλλά ήταν φλύαροι και όταν έφταναν κοντά στο γκολ ο «άγνωστος» Ισλανδός πορτιέρο Χάνες Χάλντορσον τους έλεγε «όχι». Ο σταρ των Πορτογάλων, Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μέτριος και μετά το τέλος της αναμέτρησης απέδειξε ότι είναι και μικροπρεπής. Με τις δηλώσεις του απαξίωσε την προσπάθεια της μικρής αλλά επίμονης Ισλανδίας.

Ο επιθετικός της Ρεάλ και αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας είπε χαρακτηριστικά: «Η Ισλανδία δεν έκανε τίποτα στο παιχνίδι. Απλά έπαιζαν άμυνα, άμυνα, άμυνα και πού και πού καμία αντεπίθεση. Ήταν μια τυχερή βραδιά για τους Ισλανδούς. Θα έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις πόντους. Όταν έληξε το ματς έκαναν σαν να κέρδισαν το EURO. Ήταν απίστευτο. Με το να παίζουν μόνο άμυνα δεν πρόκειται να πετύχουν πολλά στη διοργάνωση». Στην πιο μεγάλη ποδοσφαιρική στιγμή μιας μικρής χώρας ο Ρονάλντο θέλει να είναι αυτός το επίκεντρο της προσοχής σαν κακομαθημένη πριμαντόνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ