Αθλητισμος

Χάμιλτον: Σοκαρισμένος που είμαστε με κορωνοϊό στην Αυστραλία

Οκτώ μέλη ομάδων της Φόρμουλα 1 ήδη σε καραντίνα λίγο πριν το Grand Prix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον
Ακύρωση λόγω του κορωνοϊού ζητά ο Λιούις Χάμιλτον © EPA/ALI HAIDER

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, ζητά να ακυρωθεί το Αυστραλιανό Grand Prix λόγω κορωνοϊού.

Οκτώ μέλη ομάδων της Φόρμουλα 1 έχουν ήδη μπει σε καραντίνα καθώς παρουσιάζουν συμπτώματα κορωνοϊού λίγα 24ώρα πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος Grand Prix στην Αυστραλία. Τα πρώτα τρία ύποπτα κρούσματα αφορούσαν δύο μέλη της αμερικανικής ομάδας Haas και ένα μέλος της McLaren. Και τα τρία αυτά άτομα έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό και αναμένουν τα αποτελέσματα.

Αυτός είναι ο λόγος που στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον, δήλωσε έκπληκτος που βρίσκονται ακόμα στην Αυστραλία για να διαγωνιστούν το Σαββατοκύριακο. «Μου κάνει φοβερή έκπληξη που είμαστε ακόμα εδώ. Είμαι σοκαρισμένος που βρισκόμαστε όλοι μαζί σήμερα σε αυτήν την αίθουσα», τόνισε ο Βρετανός πρωταθλητής της αγωνιστικής οδήγησης.

Τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος του Αυστραλιανού Grand Prix Άντριου Γουέστακοτ τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα «ακύρωσης ή αναβολής» της κούρσας των αγωνιστικών μονοθέσιων στη χώρα. Το Αυστραλιανό Grand Prix διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Το επόμενο ραντεβού της Φόρμουλα 1 θα γίνει στο Μπαχρέιν στις 22 Μαρτίου, όπου λόγω κορωνοϊού ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ