Health & Fitness

Poseidon Challenge: Ημιμαραθώνιος στη σκιά του Ναού του Ποσειδώνα

1ος αγώνας δρόμου στην παραλιακή Σουνίου-Λαυρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325915-672600.jpg

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα δρόμου Poseidon Challenge που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2016, στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, δίπλα στο Ναό  του Ποσειδώνα.

Η διοργάνωση στην περιοχή της Λαυρεωτικής περιλαμβάνει τους αγώνες: 21,1 χιλιομέτρων (ημιμαραθώνιος με πιστοποίηση ΑIMS), 10 χιλιομέτρων και το Fu nRun 2 χιλιομέτρων, με το μεγαλύτερο μέρος των διαδρομών να ακολουθεί την παραλιακή οδό και να προσφέρει θέα στο Ναό του Ποσειδώνα και τη θάλασσα.

Εκτός από τον δρομικό-αγωνιστικό χαρακτήρα, θα υπάρξουν πολιτιστικές εκδηλώσεις την παραμονή του γεγονότος, την ημέρα του αγώνα καθώς και δυνατότητα συμμετοχής σε άλλες δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή με προνόμια (υποβρύχιες δραστηριότητες, ξεναγήσεις σε σπηλιές, επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους).

Όλες οι διαδρομές  ξεκινούν από την είσοδο του ξενοδοχείου Grecotel Cape Sounio κι έχουν διαφορετικές κατευθύνσεις.  Ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, ο Ημιμαραθώνιος δρόμος (21,1 χιλιομέτρων) αλλά και ο ειδικά σχεδιασμένος αγώνας για παιδιά - Fun Run - στο λιμάνι του Λαυρίου, δίνουν την δυνατότητα, το Poseidon Challenge να καταγραφεί όχι μόνο ως ένας Αγώνας Δρόμου,  αλλά και ως μια εμπειρία ζωής,  ανεξαρτήτου ηλικίας και αντοχής.

Για πληροφορίες και εγγραφές εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ