Αθλητισμος

O Μέσι προσφέρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο σε συμπαίκτες του

Λόγω κορωνοϊού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιονέλ Μέσι
Λιονέλ Μέσι © EPA

Ο Μέσι προσφέρει το πολυτελές ιδιωτικό του αεροπλάνο σε συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής - Πήρε την απόφαση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Λιονέλ Μέσι προσφέρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να ταξιδέψουν ασφαλείς οι συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής.

Το πολυτελές ιδιωτικό του τζετ κοστίζει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει κουζίνα και δύο μπάνια. Ο Μέσι το προσφέρει στους συμπαίκτες του στην Εθνική Αργεντινής για τα διεθνή τους καθήκοντα.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Βολιβία και τον Ισημερινό στους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στις 8 Οκτωβρίου και στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Μέσι προσφέρθηκε να μεταφέρει τους συμπαίκτες του από την Ευρώπη στη Νότια Αμερική με το ιδιωτικό του τζετ, το οποίο χρησιμοποιεί με την οικογένειά του από το 2018.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Μέσι προσέφερε το αεροπλάνο του σε αστέρια της Αργεντινής που παίζουν σήμερα στην Ευρώπη για να τους βοηθήσει να παραμείνουν ασφαλείς. Το τζετ μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα, με τις καρέκλες να αναδιπλώνονται σε οκτώ κρεβάτια.

Ο Μέσι μαζί με τους Πάολο Ντιμπάλα, Χουάν Φόιθ, Μάρκο Ακούνα, Λούκας Οκάμπος και Νικόλα Οταμέντι θα μπουν στο τζετ, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η αλληλεπίδραση στα δημόσια αεροδρόμια.

Το αεροπλάνο έχει το εμβληματικό Νο10 του Messi στην ουρά του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ