Αθλητισμος

Θριάμβος ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ, σε ελεύθερη πτώση ο Παναθηναϊκός

Kέρδισαν 0-1 και «έσπασαν» παράδοση 13 ετών οι κιτρινόμαυροι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Nέα ήττα για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε με σκορ 0-1 ο Άρης στο ΟΑΚΑ – Έναν μόλις βαθμό σε τρία παιχνίδια μετρούν οι «πράσινοι»
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΕΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΟ – ΑΡΗΣ 0-1 | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Super League: Nέα ήττα για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε με σκορ 0-1 ο Άρης στο ΟΑΚΑ – Έναν μόλις βαθμό σε τρία παιχνίδια μετρούν οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την κάκιστη πορεία του στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα σε 3 αγωνιστικές, αυτή την φορά από τον Άρη.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε τους «πράσινους» στον 1 βαθμό, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τέλος σε ένα εντυπωσιακό σερί που διατηρούσε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει για τελευταία φορά στην έδρα του Παναθηναϊκού το 2007, με 0-1 χάρη σε γκολ του Νασιμέντο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την επιθετική πρωτοβουλία από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρά κενά σε κέντρο και άμυνα, με αποτέλεσμα ο Άρης να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Αφού ο Άρης λοιπόν προειδοποίησε στο 18΄ και στο 24΄, τελικά τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο 25ο λεπτό με τον Μαντσίνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι προσπάθησαν να απειλήσουν και μάλιστα στο 78΄έφτασαν μια ανάσα από το 1-1, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά από σουτ του Μακέντα. Τελικά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (72’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (63’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

Διαιτητής VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ