Αθλητισμος

Superleague: Νίκη για Ολυμπιακό - Ισοπαλία στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olimbiakos-panaitolikos.jpg
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός © EUROKINISSI

Ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο με τον ΝΠΣ - Νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-0 στον Πειραιά

Ξεκίνησε σήμερα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναιτωλικό ενώ στον Βόλο ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΝΠΣ. 

Ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο, έφερε σήμερα 0-0 με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα της Super League. Φαίνεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκη είχε και πάλι το μυαλό της στην Κράσνονταρ και το επαναληπτικό ματς για την είσοδο στους ομίλους του Champions League – κι όχι στον σημερινό αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια. Ο Βόλος είχε ένα πολύ καλό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, όταν πίεσε έντονα τον ΠΑΟΚ, περιορίζοντάς τον στο μισό γήπεδο και σε παθητικό ρόλο.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν (από το 50΄ μέχρι το 65΄) τρεις καλές ευκαιρίες που δεν αξιοποίηθηκαν.

Στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0. Τον Παναιτωλικό. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και πέτυχε δύο τέρματα. 

Στο 48΄  ο Βαλμπουενά με εξαιρετική μπαλιά βρήκε στα δεξιά τον Ραντζέλοβιτς και αυτός με τη μία έδωσε πάσα στον Ελ Αραμπί για το 1-0.

To δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Καφού, μετά από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ