Αθλητισμος

Δείτε τον Χάμιλτον στον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της Φόρμουλα 1

Βίντεο από τη θέση του οδηγού με μέση ταχύτητα 264 χλμ./ώρα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
monza-formula-1-fastest-lap-hamilton.jpg
Ο Λιούις Χάμιλτον βγαίνει από το μονοθέσιό του αμέσως μετά την επίτευξη του εκπληκτικού γύρου στη Μόντσα © EPA / Jenifer Lorenzini

Ο Βρετανός πιλότος της Φόρμουλα 1 Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να ξανακάνει τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της Φόρμουλα 1 στα δοκιμαστικά του αγώνα στη Μόντσα.

Ο Λιούις Χάμιλτον τόνωσε την προσωπική του δόξα ενώ τίμησε και την ομάδα του το Σάββατο αφού κατάφερε τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της Φόρμουλα 1 και η Mercedes μπήκε στην πρώτη σειρά εκκίνησης για το Ιταλικό Grand Prix της Κυριακής.

Ο Χάμιλτον εξασφάλισε τον έβδομη pole position του στην Ιταλία και την 68η του για την ομάδα της Mercedes καθώς και την 94η pole της καριέρας του με τον γύρο ρεκόρ του σε 1 λεπτό και 18,887 δευτερόλεπτα.

Η μέση ταχύτητά του ήταν 264.362 χλμ./ώρα… Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος και έξι φορές πρωταθλητής είπε ότι ο τελευταίος γύρος του για να νικήσει τον συμπαίκτη του Valtteri Bottas ήταν το αποτέλεσμα του τέλειου σχεδιασμού και της σωστής στρατηγικής  από την ομάδα του.

Το Γκραν Πρι στην πίστα της Monza μεταδίδεται σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από την ΕΡΤ ζωντανά στις 15.30 και αναμένεται συναρπαστικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ