1821 Digital Gallery
Τζένη Μελιτά
ΤΕΥΧΟΣ 753
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ

Μίλα μου «βρόμικα» reloaded 753

Μην απογοητεύεσαι, υπάρχει λύση σε κάθε ερωτικό πρόβλημα! Η Τζένη είναι εδώ και απάντα στα γράμματά σας. Δες πού θα στείλεις.
© Γιώργος Καράβας
Μίλα μου βρώμικα reloaded 753: Η Τζένη Μελιτά απαντά στις δικές σας sexy απορίες

Μιλάμε 3 χρόνια, τον γουστάρω, του το έχω πει και συνέχεια μου λέει ότι δεν είμαι στα γούστα του και ότι εμείς κάνουμε παρέα, λέμε τα πάντα από γκόμενες - γκόμενους μέχρι και οικογενειακά μας προβλήματα... Τώρα τελευταία, όμως, ενώ συνεχίζει αυτό το «είμαστε φίλοι», μου πετάει υπονοούμενα του τύπου «θα έπρεπε να ήσουν εδώ» και άλλα τέτοια.

Υπονοούμενα, λουλούδι μου, ονομάζουμε όσα δεν λέγονται ανοιχτά και ξεκάθαρα. Τώρα μόλις ξεπέταξα έναν πρόχειρο Μπαμπινιώτη για πάρτη σου. Ο φίλος σου –γιατί περί αυτού πρόκειται– σου τα έχει πει κατιτίς παραπάνω από ανοιχτά και ξεκάθαρα. Θέλει να κάνετε παρέα, θέλει να συζητάτε τα προβλήματά σας, θέλει να σε έχει κοντά του... Ως φίλη του! Και η φιλία σας, εδώ που τα λέμε, ακούγεται φανταστική! Get over it, babe!


Μανεκέν, είδωλο, καλησπέρα. Θα είμαι σύντομη και περιεκτική για να μη σε κουράσω. Είμαι 22 ετών και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σεξουαλική μου ικανοποίηση. Είχα στο παρελθόν μια σχέση κι έπειτα από αυτήν είχα και άλλες αρκετές εμπειρίες. Ωστόσο δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω αυτόν τον οργασμό και την ηδονή που όλοι περιγράφουν. Δεν ξέρω τι πάει λάθος κ γιατί είμαι τόσο μπλοκαρισμένη. Ενώ την ωρα του σεξ περνάω πολύ ωραία, το σώμα μου δεν αντιδράει με κάποιο τρόπο για να καταλάβω ότι έχω φτάσει στην κορύφωση. Τι μπορεί να φταίει; Και τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ που με άκουσες ♥

Αποδέχομαι όλες τις φιλοφρονήσεις και μπαίνω στο ζουμί. Καταθέτω –και ενόρκως, αν μου ζητηθεί– ότι δεν γνωρίζω καμία φίλη μου, που να έφτασε σε οργασμό από τις πρώτες της σεξουαλικές εμπειρίες. Άσε τι λένε! Οι γυναίκες έχουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους στην ηλικία των 36 ετών και άνω, σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις να περάσουν 14 χρόνια! Απαπαπα! Αλλά ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη πείρα και η απαιτούμενη πληροφόρηση. Νο1 και απόλυτο tip: Εξοικείωση με το σώμα σου. Χωρίς ντροπές. Νο2: Διάβασμα, προπόνηση, διάβασμα, προπόνηση. Ακούγεται λίγο σαν να δίνεις κατατακτήριες στο ΤΕΦΑΑ, αλλά you know what I mean. Νο3: Συζήτηση με τον γυναικολόγο σου. Χωρίς ντροπές. Good luck, babe!


Σχετικα
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι
Μίλα μου βρόμικα: Μετά από χρόνια ξεκίνησε να μου μιλά και πάλι

Αγαπητή, Τζένη. Είμαι 23 χρονών και είμαι με το αγόρι μου 4 χρόνια, τον αγαπάω, τον λατρεύω και είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου και ταιριάζουμε πολύ. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ μπερδεμένη και όλο σκέφτομαι μήπως μας έχει φύγει ο έρωτας, μήπως δεν είμαι ευτυχισμένη και προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα ήμουν χωρίς εκείνον. Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι γενικά είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής μου καθώς παίρνω (πρώτα ο θεός) το πτυχίο μου και πρέπει να δω τι θα κάνω. Δεν ξέρω τι μου φταίει αλλά γενικά δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα, ούτε φίλους, ούτε εξόδους, ούτε καν με το αγόρι μου. Ο μόνος λόγος που στα γράφω όλα αυτά είναι γιατί πραγματικά θαυμάζω πολύ τη σχέση σου με τον Σπύρο και φαντάστηκα πως ως γυναίκα σε μακροχρόνια σχέση ίσως με καταλάβεις. Σ’ ευχαριστώ πολύ.

Αχ! Μεγάλο θέμα ανοίγεις... Θέλω να σου αφήσω εδώ τα τηλέφωνα τουλάχιστον 4 φιλενάδων μου, που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς φάση για να τα πείτε, μα δεν μ’ αφήνουν τα GDPR κι αηδίες. Εν πρώτοις, λυπάμαι πολύ, αλλά θα σου διαλύσω τον μύθο της τέλειας σχέση μου με τον Σπάιρους. Οι μακροχρόνιες σχέσεις για να πετύχουν θέλουν καθημερινή και επίμονη προσπάθεια. Αυτό, βέβαια, το έμαθα στα 35 μου. Στα 23 μου ήμουν πολυυυύ διαφορετική! Ό,τι δεν μου έκανε, από παπούτσι μέχρι γκόμενο, πεταγόταν στον κάλαθο των αχρήστων κι ακόμη παραπέρα. Περνάς σε επόμενη πίστα της ζωής σου, φίλη μου, και αυτό είναι υπέροχο! Είναι λογικό, όμως, ταυτόχρονα να νιώθεις μπερδεμένη και φοβισμένη απέναντι στο άγνωστο. Σε τέτοιες φάσεις της ζωής μας, πού να βρούμε καθαρό μυαλό για να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις; Άραξε νωχελικά σε στιλ Κυριακές στον καναπέ μετά από επικό φαγοπότι, πάρε τον χρόνο σου, άσε τη ζωή να κυλήσει κι η απόφαση θα παρθεί πιο αναίμακτα απ’ ό,τι περιμένεις. The best is yet to come, babe!


Στείλε κι εσύ γράμμα στην Τζένη στο email info@athensvoice.gr με την ένδειξη «Μίλα μου βρώμικα» ή στο instagram: @melitajenny

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5