Smart Life

Τα νέα, εντυπωσιακά burgers των TGI Fridays™

Μήπως ανήκεις στη φυλή των Burger Maniacs;

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_9514.jpg

Τα TGI Fridays™ παρουσιάζουν τα νέα πληθωρικά τους burgers και μια λιγούρα μας έπιασε...

Ήξερες ότι η απόλαυση έχει φανατικούς οπαδούς. Αυτό που δεν ήξερες όμως είναι ότι τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει μία φυλή για όλους αυτούς που… κυνηγούν τις απόλυτες γευστικές εμπειρίες! 

Είσαι ένας ζωηρός και εύθυμος Cocktailos, ένας γκρουβάτος και κοσμοπολίτης Tex-Mexistas, ένας αυθεντικός Burger Maniac ή μήπως ένας από τους Super Foodies fanatics ή τους bold Bruncheros; Σε όποια φυλή κι αν ανήκεις, ο προορισμός σου είναι ένας: τα TGI Fridays™.

Για τους ταγμένους Burger Maniacs και όχι μόνο, τα TGI Fridays™ έχουν φροντίσει με εντυπωσιακά νέα burgers, που σε βάζουν σε μοναδικούς burger-ο-πειρασμούς!

Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε burgers που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο! Μπες στον κόσμο ενός μοναδικού συνδυασμού από καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce με το Truffle Parmesan Burger με μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και gourmet χαρακτήρα. Άσε το «άτακτο» και με ιταλικό ταμπεραμέντο The Italian Job να σε συνεπάρει σε ένα πεντανόστιμο road trip στον κόσμο της γειτονικής χώρας. Με Fried Mozzarella, Garlic Parmesan sauce, λιωμένη Mozzarella, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza sauce, σίγουρα θα τα καταφέρει!

The Italian Job
The Italian Job

Δηλώνεις τολμηρός; Τότε μάλλον είσαι για Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce, για να οδηγηθείς σε μια γευστική και περιπετειώδη περιπλάνηση. Αν όμως δηλώνεις λάτρης του mac n’ cheese, τότε σίγουρα θα ακολουθήσεις το Mac N’ Cheese Burger στις κρεμώδεις και απολαυστικές οδούς του λιωμένου Cheddar, της BBQ sauce και της Spicy Mayo, ώστε να περάσεις στο αυθεντικό αμερικάνικο comfort food.

Οι λάτρεις του κοτόπουλου θα μεταφερθούν νοερά στις ακτές του LA με το Californian Chicken Dream: στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole & Sweet Chili sauce έρχονται και σίγουρα θα ανταμείψουν τους γευστικούς σου κάλυκες με το παραπάνω!

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο! Το απόλυτο FridaysSignature Glazed Burger με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce που θα σε ταξιδέψει σίγουρα! Ετοιμάσου για ατελείωτο dipping και σιελόρροια από τα τραγανά onion rings και το λιωμένο τυρί Cheddar.

img_9552.jpg


Όμως τα TGI Fridays™ έχουν φροντίσει και για τους vegetarian. Ανατρεπτικά Plant-Based burgers όπως το Homemade Quinoa Burger με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη quinoa, μανιτάρια champignon, κόκκινα φασόλια, Soya sauce και θυμάρι, κάνουν την εμφάνισή τους! Μαζί του έρχεται και το πολυπόθητο Beyond Meat Cheeseburger, το παγκοσμίως πρώτο και επαναστατικό Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, ήρθε για να μείνει. Η ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν συμπεριλαμβάνουν το κρέας στη διατροφή τους.

Στα bonus points, όλα τα burgers σερβίρονται σε αφράτο ψωμί brioche, το οποίο μάλιστα παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά. Καθημερινά ετοιμάζονται επίσης και διάφορες homemade sauces από τους ίδιους τους σεφ στο κατάστημα! Σκοπός τους φυσικά είναι να ολοκληρωθεί η ιεροτελεστία της απόλυτης burger εμπειρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω ένιωσες κι εσύ ότι ανήκεις στη φυλή των Burger Maniacs, τα TGI Fridays σου επιφυλάσσουν νέες burger-προκλήσεις! Αν πάλι πιστεύεις ότι ανήκεις αλλού, κάνε “Enter the Fridays State of Life” και ανακάλυψε ποια φυλή σου ταιριάζει καλύτερα.

Ακολούθησε τα TGIFridays™:
Facebook| Instagram| YouTube| www.fridays.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ