Βιβλιο

Ποιος είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας «Ρεζέρβα» του Πρίγκιπα Χάρι

Τις συστάσεις φέρεται να έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι
© Samir Hussein/WireImage / Getty Images

Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του;

Η εκρηκτική και πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι φέρει την υπογραφή του Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ.. Έχει επαινεθεί ως «καλά γραμμένο… ειλικρινές και πειστικό» από την πηγή που μίλησε στους Times. Σε αντίθεση με το «επαναλαμβανόμενο και μονοδιάστατο», όπως ανέφερε, ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix.

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι ξεκινά με μια σύντομη περιγραφή της κηδείας της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, πίσω στο 1997. Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει ότι αισθάνεται να μεγάλωσε σε έναν κλειστό και δυσλειτουργικό θεσμό. Θεωρεί ότι κατά ένα μέρος ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του.

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του «Spare» («Εφεδρικός») έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο παλάτι. Θα έχει ολέθριες συνέπειες. Και όχι μόνο για τις πολιτικές φιλοδοξίες της Μέγκαν Μαρκλ. Έχει καταφέρει να βρίσκεται απέναντι από την οικογένειά του.

Ο Αμερικανός συγγραφέας και συγγραφέας ο οποίος γράφει με το ψευδώνυμο Τζ. Ρ. Μέρινγκερ., ανέλαβε την ευθύνη να γράψει τα 416 σελίδων απομνημονεύματα του Χάρι «Spare», τα οποία κυκλοφορούν την Τρίτη, με το ζευγάρι να φαίνεται ότι δέθηκε για τις ταραγμένες παιδικές τους ηλικίες. Η αμοιβή του ήταν 1 εκατομμύριο δολάρια ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για τους οικονομικούς όρους. 

Τις συστάσεις μεταξύ του συγγραφέα και του Χάρι φέρεται να έκανε ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊπου έχει συνεργαστεί με τον πρώτο και διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα.

Σύμφωνα με την Daily Mail άρθρα του Μέρινγκερ έχουν δημοσιευτεί στους New York Times και τους Los Angeles Times, καθώς και σε πολλά άλλα αμερικανικά έντυπα. Είχε επίσης γράψει δύο άλλα απομνημονεύματα διασημοτήτων πριν ξεκινήσει το Spare. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Los Angeles Times, το 1998, ήταν φιναλίστ για το Βραβείο Πούλιτζερ στη συγγραφή ρεπορτάζ για το άρθρο του «Resurrecting the Champ» για τον Bob "Bombardier" Satterfield, έναν πυγμάχο βαρέων βαρών που αγωνίστηκε μεταξύ 1945 και 1957. Κέρδισε το βραβείο το 2000 για το άρθρο του «Crossing Over» σχετικά με τον διαχωρισμό στην Αλαμπάμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ