Βιβλιο

Η 34η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά ξεκινά στο Πασαλιμάνι

Εικαστικά δρώμενα, παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πασαλιμάνι
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Η 34η Έκθεση Βιβλίου του Πειραιά από την Παρασκευή 3 μέχρι την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Πασαλιμάνι.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα, ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προώθηση του Βιβλίου ως πολιτιστικό αγαθό αλλά και για την εν γένει προώθηση του Πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος για τριακοστή τέταρτη χρονιά την έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 3 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου 2022 και θα αποτελέσει ίσως το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της εαρινής περιόδου για τον Πειραιά, χάρη στη συμμετοχή Εκδοτών από όλη την Ελλάδα.

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο η έκθεση συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το βιβλίο υπήρξε ανέκαθεν το βασικότερο και σπουδαιότερο εργαλείο για τη μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια της ανθρωπότητας. Σε μια περίοδο που αξίες και ιδανικά δέχονται ολομέτωπη επίθεση από την υποκουλτούρα, η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων, αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα στη προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη του πνευματικού μας επιπέδου.


Οι εκδόσεις Μίνωας στην 34η Έκθεση Βιβλίου στον Πειραιά στο Πασαλιμάνι

Οι εκδόσεις Μίνωας περιμένουν τους αναγνώστες στο περίπτερο Νο30 όπου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους συγγραφείς, να συνομιλήσουν μαζί τους και να αποκτήσουν ενυπόγραφα αντίτυπα των βιβλίων τους.


Info
34η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά:
3- 19 Ιουνίου, 19.00 – 23.00
Πασαλιμάνι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ