Βιβλιο

Σαρακοστιανή έκπληξη από τις Εκδόσεις Εν Πλω

Η Μαριάννα Ευθυμίου Γλάρου μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο γευστικές περιπέτειες με νηστήσιμα φαγητά και γλυκά

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 776
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαριάννα Ευθυμίου Γλάρου, εκδόσεις Εν Πλω, «Σαρακοστιανό τραπέζι»

Η Μαριάννα Ευθυμίου Γλάρου και οι εκδόσεις Εν Πλω στήνουν το «Σαρακοστιανό τραπέζι» με νηστήσιμα και υγιεινά πιάτα

Η Μαριάννα Ευθυμίου - Γλάρου, μετά το best seller βιβλίο της «Νηστήσιμα και Σαρακοστιανά», επιστρέφει στην κουζίνα μας με το «Σαρακοστιανό τραπέζι» και 120 προτάσεις για χορτοφαγικά και υγιεινά πιάτα!

Στο νέο της βιβλίο η αγαπημένη μαγείρισσα μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο γευστικές περιπέτειες με νηστήσιμα φαγητά και γλυκά. Πρωτότυπες ιδέες, προσαρμοσμένες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, εύκολες στην υλοποίηση, ώστε να μπορούν να εκτελεστούν με επιτυχία από όλους.

Στο «Σαρακοστιανό τραπέζι» θα βρούμε συνταγές για ζυμαρικά, θαλασσινά, λαχανικά, ορεκτικά, σαλάτες, όσπρια, ρύζι, σούπες, ψάρια, ψωμί, κριτσίνια, πίτες, κέικ, μάφινς, κρέμες, γλυκά ψυγείου-φρούτα, λικέρ, ροφήματα, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, μπισκότα, κουλουράκια, τάρτες, γλυκές πίτες, τούρτες και χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Σε κάθε συνταγή παρέχονται πληροφορίες για τον χρόνο προετοιμασίας, αναμονής και μαγειρέματος, καθώς και έξυπνες οδηγίες που καθιστούν πιο εύκολη την εκτέλεσή της.

Μαριάννα Ευθυμίου - Γλάρου
Η Μαριάννα Ευθυμίου - Γλάρου

Τις φωτογραφίες του καλαίσθητου πολυτελούς τόμου έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Τζώρτζης, επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία σε φωτογραφίσεις βιβλίων μαγειρικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το βιβλίο διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία στην τιμή των 25 ευρώ και σε εορταστική έκδοση μαζί με μια ολόσωμη ποδιά μαγειρικής με την Κυρά Σαρακοστή στην τιμή των 30 ευρώ!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οι εκδόσεις Εν Πλω, μόνο για online παραγγελίες από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, διαθέτουν στην ειδική τιμή των €39,90 το νέο βιβλίο της Μαριάννας Ευθυμίου - Γλάρου «Σαρακοστιανό Τραπέζι» μαζί με το best seller «Nηστήσιμα και Σαρακοστιανά» και δώρο την ποδιά της Κυρά Σαρακοστής!

Οnilne παραγγελίες: www.enploeditions.gr

T. 2103226343, 2111198900
Εκδόσεις Εν Πλω, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα, info@enploeditions.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ