Θεατρο - Οπερα

Ο Ιησούς, πολύ γκλίτερ, πηλός και campy τραγούδια

Μια σουρεαλιστική υπό διαμόρφωση παράσταση στο Scratch Night του Bob Theatre Festival

331380-686379.jpg
Βενετία Κατσίκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355256-736352.jpg

Stigmata των Louis King, Manon Santi, Sofia Sfyri (ομάδα Linchpin): ο Ιησούς, πολύ γκλίτερ, πηλός και campy τραγούδια συνθέτουν μια αυτοβιογραφική εξερεύνηση του σώματος. Η παράσταση διαγωνίζεται στο Scratch Night του Bob Theatre Festival.

Εγκαταλελειμμένη σε ένα γκέι μπαρ, ποδοπατημένη από ένα θρίλερ, μέσα από έναν επικήδειο γραμμένο για λάθος άνθρωπο, ιδανικά τραγουδιέται σε 4 μέρη από σέξι καλόγριες με παγιέτες.

Ή αλλιώς μια υπό διαμόρφωση παράσταση φτιαγμένη από άτομα με διάσπαση προσοχής που δεν παίρνουν τα χάπια τους. 

Ο Louis King , η Manon Santi και η Σοφία Σφυρή γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου έκαναν και οι 3 μεταπτυχιακό πάνω στο performance στο Central Saint Martins και ίδρυσαν την ομάδα Linchpin.

Ο Louis είναι από τις ΗΠΑ, η Manon από τη Γαλλία και η Σοφία από την Ελλάδα. Εκτός από την εμμονή τους να δουλεύουν πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες- το οποίο συνήθως τους καθυστερεί κιόλας- δεν έχουν και πολλά άλλα κοινά. Αν τους κλείσεις σε ένα δωμάτιο, φτιάχνουν perfomances που βασίζονται στο κείμενο, στη live γλυπτική και στην κίνηση.

Κείμενο: Louis King

Σκηνοθεσία/σύλληψη: Linchpin

Μουσική επιμέλεια: Γεωργία Παρζαρλόγλου

H παράσταση συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό του Scratch night. 

Info: 22/5 , 19.00, Πειραιώς 260, χώρος Η.

Εισιτήρια εδώ.


Τα τελευταία 10 χρόνια στο Bob Theatre Festival ανερχόμενες ομάδες θεάτρου παρουσιάζουν 15' από την υπό διαμόρφωση παράστασή τους και με την ψήφο του κοινού διεκδικούν 1000€ και μια ευκαιρία να παρουσιάσουν ολόκληρη την παράστασή τους του χρόνου σε κάποιο Αθηναϊκό θέατρο.

Bob Theatre Festival 22-28 Μαΐου 2017

Το Bob Festival εντάσσεται στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και φιλοξενείται στον χώρο της Πειραιώς 260.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ