- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Antigoni Buxton: Η ανάρτηση της λίγο πριν το μεγάλο τελικό - «Κύπρο μου έχεις την καρδιά μου»
Θα εμφανιστεί στην 21η θέση
Antigoni Buxton: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Eurovision
Η Antigoni Buxton ξεσήκωσε την αρένα της Βιέννης με το εκρηκτικό «Jalla» στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Η ερμηνεύτρια η οποία φέτος εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό μετά την πρόκρισή της έκανε κάποιες δηλώσεις για τα συναισθήματά της, ενώ το βράδυ της Παρασκευής, μία ημέρα πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την πατρίδα της.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που υψώνω περήφανα την κυπριακή σημαία και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Κύπρο μου έχεις την καρδιά μου, προσεύχομαι να μπορώ να σε κάνω περήφανη», έγραψε η Antigoni στο Instagram και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της.
Στις περισσότερες από αυτές κρατάει την κυπριακή σημαία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της σειράς εμφάνισης. Η Ελλάδα θα παρουσιαστεί στην έκτη θέση, ενώ η Κύπρος θα εμφανιστεί στην 21η θέση.
Antigoni για την πρόκριση στον τελικό της Eurovision: «Πήγα να πεθάνω μέχρι να ακούσουμε πως η Κύπρος πέρασε»
«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν να πεθάνω μέχρι να ακούσουμε πως η Κύπρος πέρασε, αλλά ένιωθα σίγουρη πως θα περνούσαμε. Πιστεύω πολύ στo τραγούδι, περάσαμε τέλεια, για εμάς είναι ένα πάρτι, κάτι πολύ χαρούμενο κι εγώ το έζησα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Antigoni.
«Πέρασα τέλεια και είμαι πολύ ευχαριστημένη που μπορώ να το κάνω και πάλι. Ζω το όνειρό μου.»
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως έζησε την εμπειρία στη σκηνή της Βιέννης καθώς είχε στο πλευρό τη μητέρα της είπε: «Χωρίς τη μαμά μου δεν θα ήμουν εδώ. Όταν περιμέναμε τα αποτελέσματα και είπα πως δε θα πουν το όνομα της Κύπρου, η μάμα μου είπε "Σκάστε, μα τι λες. Είσαι η καλύτερη, θα περάσουμε". Η μαμά μου πάντα με στηρίζει και μου δίνει δύναμη».
Για το πως έζησε το live είπε: «Ήμουν ήρεμη και εγώ είμαι λίγο τρελή όταν είμαι live και θέλω να παίζω με το τραγούδι και να ξεχνάω πως είμαι εκεί για να διαγωνιστώ».
Για τον μεγάλο τελικό: «Είμαι έτοιμη. Νιώθω ότι έχω ήδη κερδίσει, καθώς ήταν το όνειρό μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Είμαι χαρούμενη. Ο κόσμος στην αρένα με βοήθησε να ξεχάσω το άγχος, μου δίνει πολύ όμορφη ενέργεια και νιώθω πως θέλουν να το ζήσουν μαζί μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα εμφανιστεί στην 21η θέση
Το νέο look με μπερέ και βαμμένο μούσι δίχασε το διαδίκτυο
Οι προσφορές αφορούν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και διατίθενται μέσω της πλατφόρμας
Δύο νέοι καλλιτέχνες σε μια σπέσιαλ εμφάνιση
Τα «Iceman», «Habibti» και «Maid of Honour» σηματοδοτούν τη δυναμική επιστροφή του Καναδού ράπερ
Τη χώρα εκπροσωπεί ο μουσικός και YouTuber Σαμ Μπάτλ
Ο διευθυντής του διαγωνισμού καλωσορίζει την πιθανή συμμετοχή της χώρας μετά το ενδιαφέρον της κυβέρνησης Κάρνεϊ
Μια ημέρα πριν τον τελικό στη σκηνή της Βιέννης
Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των δύο ημιτελικών η Αυστραλία που ανεβαίνει ραγδαία στα προγνωστικά
Προβάλλουν δικό τους πρόγραμμα εν μέσω αντιδράσεων για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Ζω το όνειρό μου, είμαι λίγο τρελή όταν είμαι live», τόνισε η τραγουδίστρια
Σε ποια θέση βρίσκεται ο Akylas και το Ferto
Όλη η σειρά εμφάνισης των χωρών
Oριστικοποιώντας τη λίστα των χωρών που θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο το βράδυ του Σαββάτου
Η συμμετοχή θεωρείται ήδη από τα ισχυρά φαβορί της φετινής διοργάνωσης
Η εκπρόσωπος της Κύπρου είχε μια εκρηκτική σκηνική παρουσία
H xώρα κατατάσσεται ανάμεσα στην πρώτη δεκάδα των στοιχηματικών
Η Alexandra Căpitănescu «έπνιξε» τη σκηνή της Βιέννης με Nu-Metal ενέργεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.