Μουσικές Βραδιές με τη Δέσποινα Πολυκανδρίτου
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια σε μια σειρά από ξεχωριστές μουσικές βραδιές στο Pasaji Athens γεμάτες συναίσθημα, αυθεντικότητα και ανεβαστική γιορτινή διάθεση.
Η Δέσποινα Πολυκανδρίτου επιστρέφει στο Pasaji Athens
Τη Δέσποινα Πολυκανδρίτου αν την έχετε ακούσει να τραγουδάει μία φορά, αποκλείεται να μην την θυμάστε – έχει μαγική φωνή, και λίγα λέω. Η Δέσποινα είναι ηθοποιός στο επάγγελμα, παίζει τώρα με τον Σταμάτη Φασουλή και την Ελένη Καστάνη (και τους Γιώργο Δεπάστα, Απόστολο Καμιτσάκη, Γιώργο Κορομπίλη, Γιώργο Βουρδαμά, Μαρία Καραβά) στο Μικρό Παλλάς, στο έργο-σουξέ «Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ Παντελής», την πετυχημένη κωμωδία των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου που συνεχίζει να σκίζει… Αλλά, για να επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα, η Δέσποινα τραγουδάει καταπληκτικά, με μια απίστευτη φωνάρα, σκηνική παρουσία, ρεπερτόριο και τα όλα της. Συνήθως πηγαίνω στα μαγαζιά που τραγουδάει επειδή είναι τόσο καταπληκτική που με κάνει να ξεχνάω τα κατά καιρούς ζόρια μου, πράγμα που είναι μεγάλο κατόρθωμα, το ξέρετε αν/όταν περνάτε κι εσείς ζόρια, δεν ξεχνιούνται κι εύκολα τα ρημάδικα.
Από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, για κάμποσα επιλεγμένα Σάββατα, στις 21:30, η Δέσποινα Πολυκανδρίτου, με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και την Έλενας Μπαχαριάδη στην κιθάρα, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με έντεχνα και έντεχνα λαϊκά τραγούδια από σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς. Το ρεπερτόριο της είναι πάντα δουλεμένο, ενδιαφέρον, έξυπνο – αλλά λόγω των Γιορτών που έρχονται, και που τόσο ταιριάζουν στην υπέροχα φωτισμένη Στοά Σπυρομήλιου, το τωρινό της ρεπερτόριο είναι «Γεμάτο συναίσθημα και χαρά, για να ταξιδέψει το κοινό μέσα από την αυθεντικότητα της ελληνικής μουσικής, σε αυτόν τον μαγικό, γιορταστικό χώρο της κοσμικής Αθήνας», όπως λέει και η ίδια.
Info
Hμερομηνίες: 29 Νοεμβρίου 2025, 13 Δεκεμβρίου 2025, 3 Ιανουαρίου 2026, 10 Ιανουαρίου 2026
Pasaji Athens – City Link, Στοά Σπύρου Μηλιού
Κρατήσεις: 210 3220714 (φαγητό & ποτό).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λόγω θεμάτων υγείας των μελών της θρυλικής μπάντας
Δύο καλλιτέχνες από τη Σύρο επανερμηνεύουν το κλασικό τραγούδι ως σύγχρονη αφήγηση για τον έλεγχο, την εξάρτηση και τις σχέσεις που παγιδεύουν
Ο Λευκός Οίκος δείχνει να τo απολαμβάνει
«Δεν θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή για το ελληνικό τραγούδι», πρόσθεσε ο τραγουδιστής
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Το απόλυτο electronic event λίγο πριν αλλάξει η χρονιά by For303, Blend και Yucatan
Η βραδιά που φέρνει την απόλυτη festive house εμπειρία στην Αθήνα
Η επίσημη ανακοίνωση της EBU μετά τις αποχωρήσεις
Ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι με Nation of Language, The Flaming Lips και Jehnny Beth
Η Αυστραλή σταρ κατακτά ξανά την κορυφή των charts με το «Kylie Christmas (Fully Wrapped)»
Πήγαμε στη συναυλία του Βρετανού σταρ και ήταν σούπερ
Τα άλμπουμ που ξεχωρίσαμε μέσα σε μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η 39χρονη ποπ σταρ ερμήνευε το τραγούδι «Garden of Eden»
Η συγκινητική στιγμή που η ομάδα λαμβάνει τα μπόνους
Μιλάμε με τον συνθέτη και πιανίστα για το νέο του άλμπουμ «Waving Hands»
Ο μουσικός μιλάει στην Athens Voice, 43 χρόνια μετά την ίδρυση των Chapter 24
Ο Νίκο Τσιτσιλίκας (harmo_nick) μας λέει την ιστορία του: Από τα πρώτα gigs μέχρι τη σύγχρονη R&B σκηνή του Λονδίνου
Η κυκλοφορία του έρχεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο
H τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο αποτυχημένο σχέδιο επίθεσης σε συναυλία της στη Βιέννη
Η λάμψη της αυτοκράτειρας Σίσσυ ζωντανεύει μέσα από τις άριες της οπερέτας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.