- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κέιτι Πέρι θα γράψει τραγούδι εμπνευσμένο από το ταξίδι της στο Διάστημα
Το ταξίδι αυτό ήταν η δεύτερη καλύτερη εμπειρία της ζωής της είπε η ποπ σταρ
Η Κέιτι Πέρι θα γράψει τραγούδι εμπνευσμένο από το ταξίδι της στο Διάστημα
Η Κέιτι Πέρι επέστρεψε από το ταξίδι της με το διαστημικό σκάφος Blue Origin στο διάστημα και αποκάλυψε ότι θα γράψει ένα τραγούδι για την εμπειρία.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συμμετείχε σε ένα σύντομο ταξίδι αμιγώς γυναικείο στο διάστημα, περιπέτεια την οποία προτείνει ο πολυεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος.
Σε βίντεο μέσα από το Blue Origin που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κέιτι Πέρι, η Λόρεν Σάντσεζ, σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, η παρουσιάστρια του CBS, Γκέιλ Κινγκ, η πρώην επιστήμονας πυραύλων της NASA Αΐσα Μπόου, η επιστήμονας Αμάντα Νγκουγιέν και η παραγωγός ταινιών Κέριαν Φλιν θαυμάζουν τη Γη, αιωρούνται λόγω έλλειψης βαρύτητας και ενθουσιάζονται με τη θέα του φεγγαριού.
Η Κέιτι Πέρι κρατά μια μαργαρίτα για να τιμήσει την κόρη της, που ονομάζεται Ντέιζι (Μαργαρίτα) και την παρακολουθούσε από τη Γη και κοιτά τη θέα. Σε δηλώσεις μετά την επιστροφή της στη Γη, η τραγουδίστρια είπε: «Αισθάνομαι εξαιρετικά συνδεδεμένη με την αγάπη, τόσο συνδεδεμένη με την αγάπη».
«Νομίζω ότι αυτή η εμπειρία μου έδειξε ότι ποτέ δεν ξέρεις πόση αγάπη υπάρχει μέσα σου, όπως πόση αγάπη πρέπει να δώσεις και πόσο αγαπητή είσαι μέχρι την ημέρα που θα εκτοξευθείς» υπογράμμισε.
Αναφερόμενη στην αφιέρωση στην κόρη της η Κέιτι Πέρι εξήγησε: «Οι μαργαρίτες είναι κοινά λουλούδια, αλλά μεγαλώνουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες, περνούν από τσιμέντο, περνούν από ρωγμές, περνούν από τοίχους, είναι ανθεκτικές». «Είναι ισχυρές, είναι δυνατές, είναι παντού» συμπλήρωσε η Κέιτι Πέρι.
«Τα λουλούδια είναι για μένα, το χαμόγελο του Θεού, αλλά είναι επίσης μια υπενθύμιση της όμορφης Γης μας και της όμορφης μαγείας που υπάρχει παντού, παντού γύρω μας, ακόμη και σε μια απλή μαργαρίτα» σημείωσε.
Η Γκέιλ Κινγκ απέτισε φόρο τιμής στην απόφαση της Πέρι να τραγουδήσει το «What A Wonderful World» στο διάστημα, λέγοντας ότι ήθελε να μιλήσει για τον κόσμο, παρ΄ότι το πλήρωμά την προέτρεπε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της Roar ή Firework.
Εξηγώντας την απόφασή της να τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι τόνισε ότι το έχει διασκευάσει στο παρελθόν και δεν είχε ιδέα ότι μια μέρα θα αποφάσιζε να το ερμηνεύσει από το διάστημα.
Η Κέιτι Πέρι είπε ότι το ταξίδι στο διάστημα ήταν η δεύτερη καλύτερη εμπειρία της με πρώτη τη γέννηση της κόρης της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.