Μουσικη

Ακόμα μία μήνυση κατά του Diddy για σεξουαλική κακοποίηση

Από μουσικό παραγωγό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέες καταγγελίες σε βάρος του Diddy
Νέες καταγγελίες σε βάρος του Diddy © EPA/Justin Lane

Diddy: Ακόμα μία μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση - Από μουσικό παραγωγό

Ο Sean Combs, ο ράπερ και μεγιστάνας γνωστός ως Diddy, μηνύθηκε τη Δευτέρα από έναν μουσικό παραγωγό ο οποίος τον κατηγόρησε ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά και τον ανάγκασε να κάνει σεξ με πόρνες. Η μήνυση, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, κατηγορεί τον Combs για επανειλημμένες περιπτώσεις ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς. Λέει επίσης ότι ο άνδρας έπρεπε να εργάζεται σε ένα μπάνιο ενώ ο Combs έκανε ντους και κυκλοφορούσε γυμνός.

Ένας δικηγόρος του Combs χαρακτήρισε τα γεγονότα που περιγράφονται στην αγωγή «καθαρή φαντασία».

«Έχουμε συντριπτικές, αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί του είναι ψέματα», δήλωσε ο δικηγόρος του Combs, Shawn Holley. «Θα αντιμετωπίσουμε αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς στο δικαστήριο και θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα εναντίον αυτών που τους διατυπώνουν», πρόσθεσε.

Στην αγωγή, ο παραγωγός ισχυρίζεται ότι ξύπνησε στο κρεβάτι με δύο εργαζόμενες στο σεξ, υποψιαζόμενος ότι τον είχαν ναρκώσει. Πρόκειται για μία από τις πολλές αγωγές σεξουαλικής επίθεσης που έχουν κατατεθεί εναντίον του Combs τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας αγωγής από την τραγουδίστρια της R&B Cassie που διευθετήθηκε πέρυσι. Μια άλλη από τις κατήγορους του Combs ήταν μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι ο παραγωγός ραπ τη βίασε πριν από δύο δεκαετίες, όταν ήταν 17 ετών.

Ο Combs αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς τον Δεκέμβριο, λέγοντας: «Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: δεν έκανα τίποτα από τα απαίσια πράγματα που ισχυρίζονται. Θα αγωνιστώ για το όνομά μου, την οικογένειά μου και για την αλήθεια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ