Μουσικη

Οι Metallica κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Μέταλ Ερμηνείας στα Grammy 2024

«Ας κρατήσουμε το όνειρο ζωντανό», δήλωσε ο μπασίστας Ρόμπερτ Τρουχίγιο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Metallica κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Μέταλ Ερμηνείας στα Grammy 2024,
© Instagram / loudwire

Οι Metallica κέρδισαν το βραβείο Καλύτερης Μέταλ Ερμηνείας στα Grammy 2024 για το άλμπουμ τους «72 Seasons»

Ήταν μια μεγάλη βραδιά για το ροκ και για το μέταλ στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες χθες το βράδυ με τους Metallica να κερδίζουν το βραβείο Καλύτερης Μέταλ Ερμηνείας για το άλμπουμ τους «72 Seasons».

METALLICA Wins Best Metal Performance For "72 SEASONS" | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

«Είναι απίστευτο», είπε ο μπασίστας του συγκροτήματος Ρόμπερτ Τρουχίγιο, μετά την παραλαβή του βραβείου. «Θέλω απλώς να πω ότι ο Λαρς, ο Τζέιμς και ο Κερκ δεν θα μπορούσαν να είναι εδώ γιατί είναι με τις οικογένειές τους και όπως ξέρετε οι οικογένειες είναι τα πάντα για όλους μας. Αυτό έρχεται πρώτο. Ζω στη Νότια Καλιφόρνια, οπότε είναι λίγο πιο εύκολο για μένα».

«Ας κρατήσουμε το όνειρο ζωντανό»

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γκρεγκ Φίντελμαν, τον απίστευτο παραγωγό μας και την ηχογραφική μας ομάδα. Καταπληκτική, μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Είναι σαν οικογένεια. Όταν κάνεις ένα τέτοιο άλμπουμ, κάνεις τζαμάρισμα, συνεργάζεσαι – το πνεύμα των “72 Seasons”, που είναι τα νιάτα σας – και η δημιουργία μουσικής μαζί. Κρατήστε αυτά τα όργανα στα χέρια σας. Ας κρατήσουμε τη νεολαία στο να συνεχίσει να φτιάχνει μουσική και να κρατήσει το όνειρο ζωντανό».

Τα Grammy 2024 πραγματοποιήθηκαν στη Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, με οικοδεσπότες τους Τρέβορ Νόα και Τζάστιν Τράντερ. Άλλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι Paramore, οι οποίοι κέρδισαν τα βραβεία Καλύτερου Ροκ Άλμπουμ και Καλύτερης Εναλλακτικής Μουσικής Ερμηνείας για το «This Is Why» και το supergroup boygenius, με το single «Not Strong Enough» να κερδίζει το «Angry» των Rolling Stones στην κατηγορία Καλύτερου Ροκ Τραγουδιού. Οι boygenius θριάμβευσαν επίσης στις κατηγορίες Καλύτερου Εναλλακτικού Άλμπουμ και Καλύτερης Ροκ Ερμηνείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ