Μουσικη

Ο Κάνιε Γουέστ έκανε σπάνια ζωντανή εμφάνιση σε συναυλία του Τράβις Σκοτ

Κοινή ερμηνεία σε ακροατήριο 60.000 θαυμαστών στη Ρώμη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάνιε Γουέστ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του αμφιλεγόμενου ράπερ μετά τις επικρίσεις για τα αντισημιτικά σχόλια - Μοιράστηκε τη σκηνή σε συναυλία του Τράβις Σκοτ.
Τράβις Σκοτ και Κάνιε Γουέστ τραγούδησαν μαζί σε συναυλία του πρώτου στη Ρώμη © EPA/Guillaume Horcajuelo, EPA/Ringo Chiu

Κάνιε Γουέστ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση του αμφιλεγόμενου ράπερ μετά τις επικρίσεις για τα αντισημιτικά σχόλια - Μοιράστηκε τη σκηνή σε συναυλία του Τράβις Σκοτ.

Ο Κάνιε Γουέστ πραγματοποίησε μια σπάνια ζωντανή εμφάνιση, σε συναυλία του Τράβις Σκοτ.

Ο αμφιλεγόμενος ράπερ ερμήνευσε δύο τραγούδια στη Ρώμη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που επικρίθηκε έντονα για αντισημιτικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ο ράπερ, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, ο οποίος άλλαξε με νομικές διαδικασίες το όνομά του σε Ye εμφανίστηκε στη σκηνή στη συναυλία του Τράβις Σκοτ, στο πλαίσιο της περιοδείας του τελευταίου για το νέο άλμπουμ «Utopia», στο ιστορικό Circus Maximus το βράδυ της Δευτέρας.

Ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter ανεστάλη για σχεδόν οκτώ μήνες, λόγω παραβίασης της πολιτικής της πλατφόρμας κατά της υποκίνησης βίας και αποκαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να φθάσω εδώ» είπε ο Τράβις Σκοτ. «Μπορώ να πω ότι υπήρξε μόνο ένας άνθρωπος σε αυτόν τον  πλανήτη που έχει περπατήσει δίπλα-δίπλα μαζί μου σε οτιδήποτε», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει Ρώμη χωρίς τον Κάνιε Γουέστ. Κάντε λίγο θόρυβο για τον Ye»

«Δεν υπάρχει Utopia χωρίς τον Κάνιε Γουεστ. Δεν υπάρχει Τράβις Σκοτ χωρίς τον Κάνιε Γουεστ. Δεν υπάρχει Ρώμη χωρίς τον Κάνιε Γουέστ. Κάντε λίγο θόρυβο για τον Ye», είπε ο Τράβις Σκοτ.

Travis Scott Brings Out Kanye West LIVE At Circus Maximus ITALY

Οι δύο ράπερ ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια του Κάνιε Γουέστ «Praise God» and «Can’t Tell Me Nothing» μαζί σε ένα κοινό 60.000 θαυμαστών.

Κάνιε Γουέστ: Η θύελλα που ακολούθησε τα αντισημιτικά σχόλια

Τα αντισημιτικά σχόλια του Γουέστ το περασμένο φθινόπωρο καταδικάστηκαν ευρέως από εβραϊκές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Συνδέσμου κατά της Δυσφήμησης.

Ο ράπερ αντιμετώπισε επίσης αποκλεισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα αντισημιτικά σχόλιά του, αν και ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε πρόσφατα στο X, που ανήκει στον Έλον Μασκ.

Την ίδια περίοδο έχασε επίσης πολλές από τις μεγάλες του συνεργασίες, όπως με την Adidas, τη Balenciaga και τη Gap.

Η τελευταία ζωντανή εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2022 στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το άλμπουμ «Donda 2».

Αρκετοί καλλιτέχνες ενώθηκαν μαζί του στο σόου, συμπεριλαμβανομένου του DaBaby, ο οποίος αντιμετώπισε αντιδράσεις το 2021 αφού έκανε ομοφοβικά σχόλια, και του Μέριλιν Μάνσον, που αντιμετωπίζει σειρά μηνύσεων για σεξουαλική κακοποίηση.

(Με πληροφορίες του Variety)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ