Μουσικη

Αξέχαστα ευτράπελα που ζήσαμε στο Primer Music Festival 2022

David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, Korolova και οι λοιποί, αν διαβάζετε η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι σας περιμένει την φετινή χρονιά, αλλά προετοιμαστείτε

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Primer Music Festival 2022
Oι ομπρέλες που κατέκλυσαν το Primer Music Festival 2022

Primer Music Festival 2022: Tα ευτράπελα του Φεστιβάλ 

Ήξερες ότι η στάχτη εκλιπόντος θαυμαστή του mega star της dance μουσικής, Dj Tiësto, είχε σκορπιστεί όσο έπαιζε μουσική στο φεστιβάλ Creamfields στο Daresbury τo 2021; Η οικογένεια του Stuart Mitchell, έστειλε ένα πακέτο στάχτης του στους αγοραστές του εισιτηρίου του για «να σκορπιστεί στο φεστιβάλ, στο μέρος που πραγματικά θα ήθελε ο φαν να βρίσκεται μια τελευταία φορά». Κάτι τέτοιες στιγμές, δεν περιμένει κανείς ότι θα τις ζήσει σε μια συναυλία. Εσύ θυμάσαι εκείνη την καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα που περίμενες πώς και πώς; Eκείνη την συναυλία που δεν σου έμεινε αξέχαστη μόνο για τη μουσική και τον αγαπημένο σου τραγουδιστή ή dj πάνω στην σκηνή αλλά γιατί συνέβη κάτι συγκινητικό, ένα ευτράπελο, μια στιγμή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Κι η μεγάλη στιγμή φτάνει! Εσύ έχεις το εισιτήριο σου για το διήμερο Primer Music Festival 2022, πας στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο και ανυπομονείς να δεις τον διασημότερο DJ όλων των εποχών Tiësto, και τον σούπερσταρ της διεθνούς ραπ σκηνής Tyga, αλλά τα ευτράπελα διαδέχονται το ένα το άλλο- και εν τέλει πιάνεις τον εαυτό σου να τα απολαμβάνει! Λίγες μέρες πριν το Primer Music Festival 2023 έχουμε τρεις στιγμές που συνέβησαν στο Primer Music Festival 2022 για τα οποία ακόμα γίνεται λόγος στην παρέα. David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, Korolova και οι λοιποί, αν διαβάζετε η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι σας περιμένει την φετινή χρονιά, αλλά προετοιμαστείτε. Το ελληνικό κοινό είναι απρόβλεπτο και σίγουρα φανατικό σας!

Primer Music Festival
© Primer Music Festival

Primer Music Festival 2022: Tα 3 αξέχαστα ευτράπελα του φεστιβάλ

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα... είναι για πέταγμα στον Tyga 

Primer Music Festival
© Primer Music Festival

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα μια τάση ρίψης αντικειμένων σε καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια συναυλιών. Ο σταρ της διεθνούς ραπ σκηνής Tyga, φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ελληνικό κοινό του- και δη τις θαυμάστριές του. Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, κάποιες φανς του καλλιτέχνη από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, πετούσαν τα εσώρουχα τους πάνω στη σκηνή όσο γινόταν το εκρηκτικό line up. Δεν ξέρω αν ήταν με δυο καταστάρικα από την Καλλιθέα, αλλά τη δουλειά τους την έκαναν. Το ένα εσώρουχο διαδεχόταν το άλλο κατά την διάρκεια του Primer Music Festival 2022, αλλά ο «δυναμίτης» Tyga συνέχισε το show του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έπιασε το μαύρο σουτιέν -λες να το είχε γούρι σαν τον Κατακουζηνό;- και συνέχισε απτόητος το performance του. Ίσως οι γυναικείες παρουσίες να εμπνεύστηκαν ή να τους συνεπήραν οι στίχοι από το Taste ή το SWISH, ποιος ξέρει; Στην κορυφαία φεστιβαλική εμπειρία, με την εκπληκτική σκηνή και το μοναδικό οπτικοακουστικό σύστημα, το σίγουρο είναι ότι ο Tyga τα έδωσε όλα και τίποτα δεν μπορούσε να τον αποσπάσει από το να ανεβάσει την διάθεση των φαν του στα ύψη. 

Eδώ, η καλή ομπρέλα

Primer Music Festival
© Primer Music Festival

Η φράση «Κλείσε την ομπρέλα ρε μ@@» έγινε viral αμέσως. Τι και αν ο Ολλανδός superstar Tiësto -ή αλλιώς Τάις Μίκιελ Φέρβεστ όπως είναι το πραγματικό του όνομα- βρέθηκε κανονικά στη σκηνή του Primer Music Festival 2022 και παρουσίασε το εντυπωσιακό, state of art οπτικοακουστικό θέαμά του, παρά τον άστατο καιρό; Ένας «ετοιμοπόλεμος» φαν του -μια και έβρεχε- άνοιξε την ομπρέλα του κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου dance και urban music φεστιβάλ της χώρας για να τον απολαύσει χωρίς περισπασμούς, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην βλέπουν έναν από τους διασημότερους DJ όλων των εποχών. Δεν προτίμησε για κακή του τύχη να φορέσει αδιάβροχο με το οποίο είχαν εξοπλιστεί οι περισσότεροι, κάτι που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των υπολοίπων που ήταν φανερά εκνευρισμένοι. Λίγα λεπτά ή βρισιές μετά, η ομπρέλα έκλεισε και τα «Μπράβο, Μπράβο» που ακούστηκαν ήταν αμέτρητα. Λυπόμαστε Tiesto για την στιγμή αυτή, το σχόλιο «Τελικά, όντως! Αυτοί είμαστε!» που έγραψε κάποιος θαυμαστής σου κάτω από το βίντεο στο Youtube που έκανε σίγουρα τον γύρω της Ελλάδας, ίσως να περιγράφει τη συγκεκριμένη αντίδραση. 

Primer Music Festival
© Primer Music Festival

Η «ανάσταση» του Sin boy

Sin Boy
© Primer Music Festival

«200 στη στροφή και με ρωτάνε ΜΑΜΑ;» τι σου θυμίζει; Το τραγούδι «Μαμά» των Mad Clip και Sin Boy που σάρωσε στο YouTube με πάνω από 2 εκ. προβολές ήταν εκείνο με το οποίο εμφανίστηκε o τράπερ στο θεσμό που φέρνει κάθε χρόνο κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής- μεταξύ αυτών και κάποιες αξέχαστες φιγούρες. Το μεγάλο comeback του σε live σκηνή έγινε μετά από 3 χρόνια στο Primer 2022 μπροστά στο ελληνικό κοινό. O καλλιτέχνης μετά την μεγάλη του επιτυχία είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μετακομίσει στην Αλβανία, με τις φήμες για την τύχη του να οργιάζουν. Πολλοί πίστευαν ότι είχε πεθάνει, ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά με την παρουσία του μέσα από το Primer, που είχε προετοιμάσει για το κοινό του αυτή την «έκπληξη». Tην στιγμή που μπήκε ο στίχος που τραγουδούσε ο Mad clip εκείνος καθόταν ακίνητος, υπήρχε σιγή και έκανε μια στιγμή το σταυρό του αποδίδοντας τιμή στο φιλαράκι του. Ακολούθησαν στη συνέχεια και άλλες επιτυχίες του όπως το Sientelo, Desole, Εγκληματίας, Ju ju. «Είμαστε πίσω στην Αθήνα για να την κατακτήσουμε πάλι» αυτή ήταν η φράση που είπε κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ στο κοινό του. Δεν έλειψε φυσικά και το ντουέτο του μαζί με τη σταρ των Βαλκανίων Rina που ταρακούνησε την σκηνή στο lineup της Day 1 του Primer 2022. Στα ευτράπελα της ημέρας ανήκει φυσικά ότι κάποιος φαν του πέταξε το κινητό του, με τον γνωστό τράπερ να απαντά χιουμοριστικά «Μάγκες μην πετάτε άλλο κινητό γιατί θα το κλέψω το επόμενο». 

Οι epic στιγμές του περσινού φεστιβάλ είναι πολλές και εμείς ανυπομονούμε να δούμε από κοντά τα κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής dance μουσικής -και τι θα τους συμβεί. Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου, δίνουμε ραντεβού στο Primer Music Festival 2023 για να κλείσει το φετινό καλοκαίρι με χορό μέχρι τελικής πτώσης και καλό υλικό για σουσού με την παρέα. 

Εισιτήρια εδώ. 

ATHENS VOICE είναι χορηγός επικοινωνίας του Primer Music Festival.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2102202202

Mail, Instagram, Facebook, TikTok, Website 

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ