Μουσικη

Κερδίστε προσκλήσεις για το Primer Music Festival 2023

David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, Korolova, Acraze, Mistajam και πολλοί ακόμη στις 26 & 27 Αυγούστου 2023 στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο

62222-137653.jpg
A.V. Team
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Primer Music Festival

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις από την Athens Voice και το Primer Music Festival για τo συναυλιακό διήμερο στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Tο Primer Music Festival επιστρέφει για τέταρτη χρονιά πιο δυνατό από ποτέ. Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Αυγούστου όλοι όσοι αγαπάμε την ηλεκτρονική μουσική και τα φεστιβάλ γενικότερα δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Νερού για ένα εκρηκτικό συναυλιακό διήμερο με κορυφαίους έλληνες και ξένους DJs. Ανάμεσα σε αυτούς, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε από κοντά τους David Guetta, Steve Angello, Lost Frequencies, James Hype, Acraze, Korolova, MistaJam για να μας ξεσηκώσουν με τα συναρπαστικά beat τους. Ηeadliners του διημέρου είναι ο πασίγνωστος Steve Angello (26 Αυγούστου) και ο superstar David Guetta (27 Αυγούστου).

Primer Music Festival

Η Athens Voice, χορηγός επικοινωνίας του event και το Primer Music Festival σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για το συναυλιακό διήμερο συμμετέχοντας στον κοινό διαγωνισμό τους στο Instagram. Μπείτε στο official acount της Athens Voice και ακολουθήστε τα βήματαΔιαλέξτε την καλύτερη παρέα και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο μουσικό γεγονός. Καλή τύχη! 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω Instagram και θα πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους για να λάβουν τις προσκλήσεις ηλεκτρονικά.

Εάν δεν είστε ανάμεσα σε αυτούς, τότε μπορείτε να προμηθευείτε το εισιτήριο σας εδώ. 

Primer Music Festival

Πληροφορίες για το Primer Music Festival 2023

Line up της πρώτης ημέρας, Σάββατο 26 Aυγούστου 2023

Steve Angello

Ο Eλληνοσουηδός Steven Patrik Josefsson Fragogiannis, κατά κόσμον Steve Angello, μέλος των Swedish House Mafia, είναι ο headliner της πρώτης μέρας του Primer Music Festival για ένα μοναδικό live DJ set. Ο Steve Angello, τα τελευταία χρόνια, έχει συγκεντρώσει υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα στάδια και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, έχει κατακτήσει τα charts παγκοσμίως κι έχει μετρήσει δισεκατομμύρια streams. Με την ιδιαίτερη προσέγγισή του στην παραγωγή και το πάθος του για τη δημιουργία αξέχαστων μουσικών εμπειριών, ο Steve Angello έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην EDM.

O Steve Angello στο Primer Music Festival 2023

Lost Frequencies

O νεαρός Βέλγος DJ-παραγωγός έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, μετρώντας ήδη πάνω από 3 δισεκατομμύρια προβολές και streams σε YouTube και Spotify αντίστοιχα. Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του “Are You with Me” τον ανέδειξε ως τον πρώτο Βέλγο καλλιτέχνη που βρέθηκε στην κορυφή του Βρετανικού Top 40, αλλά και πολλών άλλων χωρών. Παρόμοια επιτυχία γνώρισε και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Where Are You Now” αλλά και το τραγούδι του “Reality”, το οποίο έδωσε στον Lost Frequencies τον τίτλο του “Most played Belgian artist in Europe”. Ξεχωριστές στιγμές στην πορεία του μέχρι στιγμής αποτελούν τα remixes σε καλλιτέχνες όπως Miley Cyrus, Major Lazer, Ed Sheeran κ.ά. 

Ο Lost Frequencies στο Primer Music Festival 2023

Korolova

Η Korolova, η διάσημη Ουκρανή DJ, με όπλο το ταλέντο της κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει συνδυάζοντας μοναδικά τη μελωδική house και techno μουσική. Έχει αγγίξει σχεδόν 5 εκ. streams και τα 30 εκ. views στο YouTube και να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα labels του εξωτερικού. Οι παραγωγές της, είτε solo είτε με άλλους καλλιτέχνες, συνδυάζουν την μελωδική techno και την progressive house και συχνά έχει υποστηριχτεί από τους πιο επιδραστικούς Djs παγκοσμίως όπως οι Tiesto, Pete Tong, Vintage Culture και πολλοί άλλοι.

H Korolova στο Primer Music Festival 2023

Line up της δεύτερης ημέρας του Primer Music Festival 2023, Κυριακή 27 Aυγούστου 2023

David Guetta

Ο δημοφιλής DJ έχει στο ενεργητικό του δύο βραβεία Grammy, δύο DJ Mag Awards και το πιο πιστό κοινό στα social media από οποιονδήποτε άλλο DJ. Το 2020, μάλιστα, κέρδισε μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες θεάσεις σε DJ set στο Facebook. Επιπλέον μετρά δεκάδες παγκόσμιες επιτυχίες όπως “Titanium”, “Hey Mama”, “Say my Name”, “Memories” με πάνω από 50 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως και περισσότερα από 14 δισεκατομμύρια streams.

O David Ghuetta στο Primer Music Festival 2023

James Hype

Το Primer Music Festival παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τον James Ηype. Ο βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός James Hype είναι αναμφισβήτητα o απόλυτος trendsetter καλλιτέχνης της σύγχρονης dance σκηνής, γνωστός κυρίως για τα performances αλλά και τα remixes του σε κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Ed Sheeran, Meduza, Tiesto, Bruno Mars κ.ά, που έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια streams. Η τελευταία του κυκλοφορία, "Ferrari" τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στις πρώτες θέσεις των charts σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως, με τον κόσμο να το έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, ενώ στη χώρα μας έχει γίνει διπλά πλατινένιο. 

O James Hype στο Primer Music Festival 2023

Acraze

Ορόσημο στην πορεία του Acraze, το παγκόσμιο hit “Do it to it” με sample από το ομώνυμο τραγούδι της Cherish, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 12 δισεκατομμύρια streams, έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις κι έχει κατακτήσει τα charts σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, δημοφιλή brands όπως η Pepsi και το Fortnite το έχουν συμπεριλάβει στις καμπάνιες τους. Ο Acraze, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ παγκοσμίως όπως το Ultra Music Festival και το Tomorrowland. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος όπως τον Sam Smith.

O Acraze στο Primer Music Festival 2023

MistaJam

Η ενέργεια και η εκρηκτικότητα των sets του άγγλου DJ και παραγωγού, αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, που τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία, ο MistaJam έχοντας μεγάλο πάθος για τη μουσική, ξεκίνησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο, όπου η ενθουσιώδης παρουσία και η ικανότητά του να επικοινωνεί με το κοινό τον έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει. Ο Jam, με περισσότερο από μισό δις streams, μετράει ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως James Hype, Topic & A7S, Piero Pirupa και Felix Jaehn.

O MistaJam στο Primer Music Festival 2023

Μείνετε συντονισμένοι στα social media και στο website του Primer Music Festival, για να μη χάσετε το ξεσηκωτικό μουσικό closing του καλοκαιριού!

H ATHENS VOICE είναι χορηγός επικοινωνίας του Primer Music Festival 2023.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2102202202

Mail, Instagram, Facebook, TikTok, Website

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ