Μουσικη

Steve Angello: «Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι, στην Ελλάδα. Αυτό το live είναι πολύ ξεχωριστό για μένα»

Αποκλειστικό βίντεο από τον ελληνοσουηδό DJ, μέλος των Swedish House Mafia, που έρχεται στο Primer Music Festival

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Steve Angello: «Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι, στην Ελλάδα. Αυτό το live είναι πολύ ξεχωριστό για μένα»

Primer Music Festival 2023: Ο Ελληνοσουηδός Steve Angello είναι ο headliner της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ.

Με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα, θα βρεις ότι ο Steve Angello είναι Ελληνοσουηδός, το πλήρες όνομά του είναι Steven Patrik Josefsson Fragogiannis και είναι μέλος των Swedish House Mafia με πολλά εκατομμύρια streams. Ο Steve Angello όμως είναι πολλά περισσότερα. Είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της Electronic Dance μουσικής, έχει προταθεί για βραβεία Grammy, έχει παίξει στις μεγαλύτερες σκηνές και φεστιβάλ παγκοσμίως, έχει ανέβει στις κορυφές των παγκοσμίων charts και βρίσκεται ψηλά στη λίστα του DJ Mag με τους “Top 100 DJs” για 14 συνεχόμενα χρόνια. Μερικά από τα πιο διάσημα κομμάτια του είναι Children of the Wild, Lights, Nothing Scares Me Anymore, Leave the World Behind, Baby When The Light και φυσικά Show Me Love και Tell Me Why.

Steve Angello: Ο ελληνοσουηδός DJ έρχεται στο Primer Music Festival 2023

Ο Steve Angello ξεκίνησε από τους δρόμους της Στοκχόλμης, κατέκτησε τον κόσμο και τώρα επιστρέφει στο σπίτι του, στην Ελλάδα, για ένα ξεχωριστό DJ set στο Primer Music Festival, στις 26 Αυγούστου 2023, στην Πλατεία Νερού. Ο ίδιος έστειλε αποκλειστικό βίντεο στέλνοντας την αγάπη του στην Αθήνα και περιγράφοντας πόσα σημαίνει για εκείνον το συγκεκριμένο live: «Primer Festival Athens, μόλις τελείωσα το σόου μου και θέλω απλά να πω ότι ανυπομονώ να γυρίσω στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Έχω να παίξω χρόνια στην Αθήνα, οπότε αυτό θα είναι πραγματικά ξεχωριστό. Θα σας δω όλους εκεί. Πολλή αγάπη και ανυπομονώ».

Όσο ακούς στη διαπασών το Tell Me Why, διάβασε μερικά πράγματα που δεν ήξερες για τον Steve Angello και τρέξε να κλείσεις το εισιτήριό σου για το Primer Music Festival εδώ.

Τα πρώτα χρόνια του Steve Angello

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει ζήσει στη Σουηδία με τη μητέρα του και στην Ελλάδα με τον πατέρα του. Ο τελευταίος εργαζόταν στη νύχτα και ήταν ανακατεμένος με ύποπτες δουλειές. Έτσι, όταν ήταν ακόμη έφηβος ο Steve Angello είδε να πυροβολούν τον πατέρα του μπροστά στα μάτια του, εμπειρία που άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του.
Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S. "Show Me Love"

  • Ξεκίνησε να ασχολείται ως DJ στην ηλικία των 12 ετών, παίρνοντας μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς. Στα 15 έπαιζε σε κλαμπ και στα 18 βρισκόταν ήδη σε περιοδείες στην Ευρώπη.

Οι δημιουργικές συνεργασίες του Steve Angello

  • Το 2004, ο Angello κυκλοφόρησε το remix των Eurythmics, «Sweet Dreams (Are Made of This)» και το 2006 δημιούργησε μια συνεργασία με τον φίλο του Axwell, με το όνομα Supermongo, η οποία μετονομάστηκε αργότερα σε Supermode, και μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν το hit single «Tell Me Why», μια cover version ενός παλιού κομματιού των Bronski Beat.
Supermode (Steve Angello and Axwell) - Tell Me Why (Remix)

  • Το 2008 δημιούργησε μαζί με τους φίλους του Axwell και Sebastian Ingrosso, την ομάδα «Swedish House Mafia» που πούλησε εκατομμύρια δίσκους και εισιτήρια για lives. Το 2013 ανακοίνωσαν τη διάλυση του γκρουπ εξηγώντας ότι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους σαν ομάδα. Τελικά, επανενώθηκαν το 2018 παίζοντας στο Ultra Miami, εμφάνιση που το περιοδικό Billboard περιέγραψε ως μία από τις ιστορικές μουσικές εμπειρίες του Μαϊάμι.
  • Με τον Sebastian Ingrosso είναι παιδικοί φίλοι και γνωρίστηκαν σε ηλικία 6 ετών.
Steve Angello: «Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι, στην Ελλάδα. Αυτό το live είναι πολύ ξεχωριστό για μένα»
  • Έχει έναν αδερφό, τον Antoine Josefsson, ο οποίος είναι DJ και παραγωγός και γνωστός με το όνομα AN21. Έχουν κάνει αρκετές συνεργασίες μαζί.
  • Έχει χάσει μερικώς την ακοή του στο αριστερό αυτί εξαιτίας της υπερεργασίας και γι’ αυτό πολύ συχνά παίζει χωρίς ακουστικά πλέον.
Steve Angello - Nothing Scares Me Anymore (Official Audio)
  • «Στη μουσική μου είμαι παιδί. Σπάω κανόνες, διασκεδάζω και δε με νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι. Η μουσική μου είναι ειλικρινής, διαφορετική και ο τρόπος μου να εκφραστώ και στο τέλος της ημέρας μόνο αυτό μετράει», έχει πει για τη μουσική του.
Steve Angello - Remember ft. The Presets

ATHENS VOICE είναι χορηγός επικοινωνίας του Primer Music Festival 2023.

Εισιτήρια εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2102202202Mail, Instagram, Facebook, TikTok, Website 

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ