Μουσικη

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Οι καλύτερες στιγμές του Primer Music Festival

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Οι πιο εντυπωσιακές στιγμές του Primer Music Festival που έμειναν αξέχαστες

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό στο δρόμο για το σπίτι μετά από μια εξωπραγματικά διασκεδαστική συναυλία. Αυτή η χαρμολύπη για τις όμορφες στιγμές που μόλις έζησες αλλά και που δυστυχώς πας για ύπνο και δεν κράτησαν για πάντα, θα σε συντροφεύει κάθε φορά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα φεστιβάλ και οι συναυλίες είναι μια από τις καλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού. Άλλωστε με τόσο χορό και τραγούδι, πώς να μην είναι; Είναι και κάποιες συναυλίες όμως που τις θυμόμαστε πάντα πιο έντονα από άλλες είτε γιατί κάτι συγκλονιστικό συνέβη, είτε γιατί τα vibes ήταν απλώς ανεπανάληπτα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις αγαπημένες μας στιγμές των τελευταίων χρόνων από ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ, το Primer Music Festival, από εκτόξευση τούρτας έως την εμφάνιση ενός διπλού ουράνιου τόξου. Ας ανακαλέσουμε μαζί τα μοναδικά αυτά live. 

Οι καλύτερες στιγμές του Primer Music Festival

Cake Me: Όταν ο Steve Aoki και ο Lil Pump γλύκαναν το κοινό

Το Primer Music Festival, πάντα γνωστό για τις ηλεκτρισμένες παραστάσεις και τις αξέχαστες στιγμές του, το 2018 έγινε μάρτυρας μιας καθόλου αναμενόμενης έκπληξης που άφησε στο κοινό μια γλύκα. Ήταν η χρονιά που σε ένα από τα μοναδικά act του Steve Aoki γνωστά ως "Cake Me", συμμετείχε και ο διάσημος ράπερ Lil Pump.

Καθώς το σετ προχωρούσε και η ενέργεια έφτανε στο αποκορύφωμά της, η παρουσία του Steve Aoki στη σκηνή γινόταν όλο και πιο σαγηνευτική. Ο καταξιωμένος DJ και μουσικός παραγωγός, διάσημος για την ενέργεια στα σετ του, αλληλεπιδρούσε με το κοινό, προτρέποντάς το να χορέψει, ανεβάζοντας την ευφορία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Όταν η μουσική έφτανε σε ένα κρεσέντο, ο Steve Aoki έκανε σήμα στο πλήθος να δημιουργήσει ένα μονοπάτι στο κέντρο και το άρωμα κέικ πλημύρρησε την αρένα.

Σε μια στιγμή απόλυτης έκπληξης και ευχαρίστησης, ο Steve Aoki εμφανίστηκε με μια τεράστια τούρτα στο χέρι, παιχνιδιάρικα διακοσμημένη με χρώματα νέον και τις λέξεις "Cake Me" που αναγράφονταν στο γλάσο. Το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές και γέλια, συνειδητοποιώντας ότι επρόκειτο να γίνει μάρτυρας μιας από τις περιβόητες στιγμές του Aoki που χωρίς δισταγμό, εκτόξευσε την τεράστια τούρτα στο πλήθος. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Τότε ήταν που το πλήθος παρατήρησε ένα αγαπημένο πρόσωπο που ξαναέκανε την εμφάνισή του στη σκηνή - δεν ήταν άλλος από τον διάσημο ράπερ, Lil Pump. Ο Lil Pump, που είχε τελειώσει την performance του νωρίτερα, πήρε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει στο act του Aoki, καθώς άρπαξε επίσης τούρτες και πήρε μέρος στη διασκέδαση. Ο απροσδόκητος «τουρτοπόλεμος» των δύο καλλιτεχνών μετέτρεψε τη σκηνή σε ένα σουρεαλιστικό πεδίο μάχης γλυκών, κάνοντας το κοινό να ξεκαρδιστεί. Σε μια φρενίτιδα ενθουσιασμού, οι επισκέπτες του φεστιβάλ έσπευσαν να πιάσουν ένα κομμάτι από τη γλυκιά έκπληξη. Η τούρτα πετούσε στον αέρα και το κοινό ήταν εκστασιασμένο με αυτό το «γλυκό ντους», ενώ κάποιοι άλειφαν το γλάσο στο πρόσωπό τους.

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

J Balvin και DJ Snake έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το "Loco Contigo" 

Άλλο ένα νούμερο που ξεχώρισε και έκανε εντύπωση, ήταν η εκρηκτική συνεργασία το 2019 μεταξύ του λατίνου σούπερ σταρ J Balvin και του διάσημου DJ Snake, όταν ανέβηκαν μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν την κορυφαία επιτυχία τους "Loco Contigo". Και ποιος δεν έχει χορέψει σε καλοκαιρινά club με αυτό το τραγούδι; 

Καθώς ο ήλιος άρχισε να δύει, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό χρωμάτων, η προσμονή μεταξύ των επισκεπτών του φεστιβάλ έφτασε στο αποκορύφωμά της. Η ενέργεια ήταν αισθητή και το πλήθος περίμενε με ανυπομονησία την είσοδο του DJ Snake. Ξαφνικά, η σκηνή φωτίστηκε με μια εκθαμβωτική επίδειξη οπτικών μέσων, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας παράστασης που σύντομα θα γινόταν ένα από τα καλύτερα νούμερα στην ιστορία του φεστιβάλ.

Ο καταξιωμένος DJ, γνωστός για τη μεταδοτική του ενέργεια και τις απρόσκοπτες μίξεις του, ανέλαβε τη σκηνή, ανεβάζοντας την ατμόσφαιρα σε νέα ύψη. Οι ξέφρενοι ρυθμοί του "Loco Contigo" ξεχείλισαν από την πρώτη νότα, πυροδοτώντας το καλύτερο vibe στο κοινό. Καθώς πλησίαζε το ρεφρέν του τραγουδιού, η μουσική εντάθηκε και εμφανίστηκε ο J Balvin, λίγο μετά το δικό του act. Η μοναδικότητα της στιγμής έγκειται στο ότι για πρώτη φορά μοιράστηκαν οι δύο καλλιτέχνες την σκηνή, ειδικότερα στο απόλυτο hit της χρονιάς.

Η χαρισματική παρουσία και τα ζωντανά φωνητικά του J Balvin έκαναν τους πάντες να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί του από την πρώτη κιόλας νότα. Κυριάρχησε αβίαστα στη σκηνή, τραβώντας το κοινό πιο κοντά με κάθε του κίνηση. Η συγχώνευση των λατινικών ρυθμών και των ηλεκτρονικών beats στο "Loco Contigo" αποδείχθηκε ένας επιτυχημένος συνδυασμός και το κοινό βυθίστηκε πλήρως στο μεταδοτικό groove. Ο χώρος του φεστιβάλ μετατράπηκε σε μια τεράστια πίστα χορού, με ανθρώπους όλων των ηλικιών να ενώνονται γιορτάζοντας την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής.

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Ένα διπλό ουράνιο τόξο λάμπει πάνω από τo Primer Music Festival

To συγκεκριμένο νούμερο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το 2022, ξεχώρισε ως πραγματικά μαγικό και σίγουρα πολύχρωμο. Η αναμονή για το ηλεκτρισμένο σετ του θρυλικού DJ Tiesto, συνοδεύτηκε από ένα διπλό ουράνιο τόξο. Εδώ που τα λέμε αυτό το φυσικό φαινόμενο δεν το συναντάς και κάθε μέρα. 

Καθώς προχωρούσε η μέρα, σκοτεινά σύννεφα συγκεντρώθηκαν στον ουρανό, απειλώντας να χαλάσουν το κέφι των φεστιβαλικών. Παρά τη αναμενόμενη βροχή, η προσμονή για την εμφάνιση του Tiesto συνέχισε να αυξάνεται, με τους θαυμαστές να περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα μπορούσαν να δουν τον διάσημο DJ να ανεβαίνει στη σκηνή. Οι σταγόνες της βροχής, δεν αποθάρρυναν το παθιασμένο κοινό, αλλά αντιθέτως ενίσχυαν τον ενθουσιασμό, προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα ενέργειας στην παράσταση. Μία ανησυχία ωστόσο υπήρχε. Όσο η βροχή δυνάμωνε, υπήρξε μια στιγμιαία ανησυχία ότι ο καιρός θα μπορούσε να βάλει φρένο στην παράσταση.

Το σύμπαν όμως αποφάσισε να ευλογήσει τη στιγμή, σαν να είχε συνωμοτήσει για να προσθέσει μια αιθέρια πινελιά σε ένα ήδη εξαιρετικό set. H βροχή άρχισε να υποχωρεί και τα σύννεφα άνοιξαν αρκετά ώστε να αποκαλυφθεί μια αμυδρή λάμψη φωτός στον ουρανό. Ξαφνικά, ένα ζωντανό τόξο χρωμάτων αναδύθηκε, απλώνοντας με χάρη τον ορίζοντα - ένα διπλό ουράνιο τόξο! 

Οι αναστεναγμοί και οι ζητωκραυγές αντηχούσαν στο πλήθος καθώς εμφανιζόταν το διπλό ουράνιο τόξο, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική και σχεδόν μυστικιστική ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ χόρεψαν κάτω από τη ζωντανή αψίδα των χρωμάτων, νιώθοντας μια βαθιά σύνδεση όχι μόνο με τη μουσική αλλά και μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω τους.

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Οι φανς του Tyga καταλαμβάνουν τη σκηνή 

Το 2022 κατά τη διάρκεια ενός σαγηνευτικού set του καταξιωμένου ράπερ Tyga, το φεστιβάλ έγινε μάρτυρας μιας μοναδικής σκηνικής εμπειρίας που έφερε τους θαυμαστές κοντά με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Ο χαρισματικός ράπερ ανέβηκε στη σκηνή με μια αύρα αυτοπεποίθησης που καθήλωσε το κοινό από το πρώτο κιόλας beat. Η επιβλητική σκηνική του παρουσία και η μεταδοτική του ενέργεια είχαν συναρπάσει το κοινό και ο αέρας ήταν φορτισμένος από την προσμονή για το τι θα ακολουθούσε. Όμως ο Tyga είχε κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό του για αυτή την εμφάνιση. Ήθελε να κάνει αυτή τη στιγμή αξέχαστη όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους αφοσιωμένους θαυμαστές του.

Κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του, κάλεσε το κοινό να συμμετάσχει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες. Με ένα πλατύ χαμόγελο, απηύθυνε πρόσκληση σε μερικούς τυχερούς θαυμαστές να τον ακολουθήσουν στη σκηνή. Αμέσως, κραυγές ενθουσιασμού ξέσπασαν από όλες τις γωνιές του πλήθους, καθώς οι άνθρωποι ανταγωνίζονταν με ανυπομονησία για την ευκαιρία να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

Οι θαυμαστές ήταν εκστασιασμένοι, ζώντας τα όνειρά τους να βρεθούν στη σκηνή με το είδωλό τους. Ο Tyga αλληλεπίδρασε μαζί τους, ανταλλάσσοντας high-fives, ποζάροντας για selfies και μοιράζοντας ακόμη και το μικρόφωνο με κάποιους για να ραπάρουν μαζί του. Ήταν μια στενή σχέση μεταξύ του καλλιτέχνη και των θαυμαστών του που ξεπέρασε τα συνηθισμένα όρια μιας απλής επαφής και μιας ακόμη συναυλίας.

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο live set του Salvatore Ganacci 

Ας μιλήσουμε λίγο για NBA. Το 2019 οι επισκέπτες του φεστιβάλ έζησαν μια έκπληξη που δε θα μπορούσαν ποτέ να προβλέψουν. Κατά τη διάρκεια ενός live set του Salvatore Ganacci, στις τεράστιες οθόνες εμφανίστηκε ένα μεγαλύτερο από τη ζωή βίντεο του σούπερ σταρ του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, το οποίο ξεσήκωσε το κοινό.

Ο Σουηδός DJ και παραγωγός, γνωστός για τις ζωηρές εμφανίσεις του και τους ρυθμούς του, είχε παρασύρει πλήρως το κοινό του με τη μουσική του, όταν ξαφνικά, ένα βίντεο άρχισε να παίζει στις κολοσσιαίες οθόνες LED πίσω από τη σκηνή. Το βίντεο δεν παρουσίαζε τον Αντετοκούνμπο, μια από τις πιο διάσημες αθλητικές προσωπικότητες της Ελλάδας και έναν παγκόσμιο σούπερ σταρ του μπάσκετ.

Καθώς έπαιζε το βίντεο, το πλήθος ζητωκραύγαζε, με τον κόσμο να εκστασιάζεται με την απροσδόκητη εμφάνιση του αγαπημένου του αθλητικού ήρωα. Σε μια στιγμή τέλειου συγχρονισμού, ο Salvatore Ganacci αλληλεπίδρασε με το βίντεο, με την ερμηνεία του να συμπλήρωνει την αθλητικές φιγούρες του μπασκετικού αστέρα στα πλάνα. Οι ζωηρές κινήσεις και η μεταδοτική ενέργεια του DJ αντικατόπτριζαν το πάθος και την ένταση του Γιάννη -με δύο ν και ένα μεγάλο ταλέντο, θολώνοντας τα όρια μεταξύ των κόσμων του αθλητισμού και της μουσικής. Ήταν μια απόδειξη της παγκόσμιας γλώσσας της ψυχαγωγίας και του ενωτικού πνεύματος εκδηλώσεων όπως το Primer Music Festival.

Ποιος διάσημος ράπερ πέταξε τούρτα στο κοινό;

Led Βραχιολάκια Xylobands στο φετινό Primer Music Festival

Στα highlights του φετινού διήμερου φεστιβάλ αναμένονται να είναι τα φωτεινά διαδραστικά βραχιολάκια, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις συναυλίες των Coldplay. Είναι τα περίφημα Xylobands που δημιουργούν χρωματισμούς και μοτίβα, δημιουργώντας ένα οπτικό παιχνίδισμα με τα μάτια, ανάλογα με τις κινήσεις και τα beats. Πρόκειται για μια ακόμη προσεγμένη λεπτομέρεια που χαρίζει ένα συναρπαστικό touch στο μουσικό event. Μοιράζονται σε ολους τους φεστιβαλιστές στην είσοδο τους και συλλέγονται στο τέλος. 

Παρουσίαση του Monolith από τον David Guetta

To Primer Music Festival 2023 είναι ένα από τα top festival που ο Guetta επέλεξε να παρουσιάσει την τελευταία του παραγωγή, Monolith. Αντλώντας έμπνευση από το όνομα αυτό, το set του Guetta θα φιλοξενήσει ένα «μονόλιθο» από φώτα Led στον οποίο θα εναλλάσονται διάφορα φαντασμαγορικά γραφικά. Είστε έτοιμοι για αυτό το τόσο διαφορετικό show; Εμείς περισσότερο από ποτέ. 

Εισιτήρια εδώ.  H ATHENS VOICE είναι χορηγός επικοινωνίας του Primer Music Festival 2023.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2102202202

Mail, Instagram, Facebook, TikTok, Website

#Primer2023 #PrimerMusicFestival #SeeYouByTheSea



ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ