- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Tη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το άλμπουμ τους από την Inner Ear. Aύριο ανοίγουν τους Allah-Las στο Fuzz. Από σήμερα μπορείτε να ακούσετε εδώ αποκλειστικά όλα τα τραγούδια του ομώνυμου ντεμπούτο άλμπουμ των My Drunken Haze.
Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2010 από τον κιθαρίστα, στιχουργό και συνθέτη Spir Frelini σαν μια απόπειρα συνένωσης της νεοψυχεδέλειας, του 60’s garage κιθαριστικού ήχου και των αιθέριων φωνητικών της dream pop σκηνής. Το 2011 προστίθεται στη βασική σύνθεση του γκρουπ ο κιθαρίστας Harry Kane, και το 2012 η τραγουδίστρια Matina Sous Peau. Το rhythm section στελεχώθηκε από τους Nick Zoura στα τύμπανα και Costa Gunn στο μπάσο. Έχουν ανοίξει τις συναυλίες συγκροτημάτων όπως οι Still Corners, οι Allah-Las, οι Singapore Sling και οι Lucid Dream.
Το 2013 κυκλοφόρησαν το EP “Pleasing Illusions” σε παραγωγή του Hunter Lea (Mono In VCF). Στις αρχές του 2014 κατά τη περίοδο των ηχογραφήσεων, έχτισαν τον πρώτο τους δίσκο κομμάτι-κομμάτι με την βοήθεια του King Elephant, που έχει κάνει την παραγωγή του album. Ένα άλμπουμ με πρωταγωνιστή το χαρακτήρα μιας γυναίκας στην αναζήτηση του έρωτα, της νοσταλγίας, του χωρισμού και της λύτρωσης. Νέες μουσικές κατευθύνσεις δόθηκαν για τα δεδομένα των Drunken Haze και οι ήδη αφομοιωμένες καταβολές τους (The Byrds, John Barry, The Brian Jonestown Massacre, Still Corners) συγκεντρώθηκαν σε ένα ακέραιο αποτέλεσμα χωρισμένο σε δύο μέρη.
Η πρώτη πλευρά του δίσκου φέρει τον απόηχο των 60s μέσα από ένα χαμένο καλοκαίρι πολυτάραχων βιωμάτων, rock’n’roll, σεξουαλικής απελευθέρωσης, ψευδαισθήσεων, καταστροφής και αυτοκαταστροφής.
Η δεύτερη πλευρά, πιο σκοτεινή μουσικά και στιχουργικά, παραπέμπει στο σινεμά της nouvelle vague, οικοδομώντας μια ατμόσφαιρα σουρεαλισμού και αφηγούμενη την παραμορφωμένη μέσα από το πρίσμα ενός καλειδοσκόπιου ιστορία ενός ανολοκλήρωτου έρωτα.
To “My Drunken Haze” κυκλοφορεί σε βινύλιο με bonus cd και σε digital album από την Inner Ear.
Φωτογραφία: Διονύσης Ματιάτος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Φινλανδία, Δανία, Ιταλία και Αυστραλία επέλεξαν τραγούδι και...ανεβαίνουν
Παράλληλα το συγκρότημα Wolf Alice κέρδισε το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας της έπαιξε και το podcast Miss Me
Οι ραπ πιονέροι της Native Tongues επιστρέφουν με ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ
Ροκ, πορτογαλικά fados, κλασικά ακούσματα και έθνικ
Ένα πολύ μεγάλο όνομα της παγκόσμιας soul σκηνής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.