Μουσικη

Βαθαίνει το ρήγμα στους Pink Floyd - «Η Ουκρανία διοικείται από ναζί», δηλώνει ο Ρότζερ Γουότερς

Μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του Γκίλμουρ πως είναι «αντισημίτης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρότζερ Γουότερς λέει ότι οι Ουκρανοί θέλουν να τον δολοφονήσουν
Ο Roger Waters στην περιοδεία «Us + Them», Λισαβόνα, 20 Μαΐου 2018 © EPA/JOSE SENA GOULAO

Pink Floyd: Βαθαίνει το ρήγμα στο συγκρότημα - «Η Ουκρανία διοικείται από ναζί», δηλώνει ο Ρότζερ Γουότερς - Προηγήθηκαν οι ισχυρισμοί της συζύγου του Γκίλμουρ πως είναι «αντισημίτης»

Το ρήγμα στους Pink Floyd συνεχίζει και βαθαίνει με το χάσμα ανάμεσα στους Ρότζερ Γουότερς και Ντέιβιντ Γκίλμουρ να μεγαλώνει μετά και τους νέους ισχυρισμούς του Γουότερς ότι η Ουκρανία «διοικείται από Ναζί» και ότι «δεν πρόκειται για πραγματική χώρα».

Να θυμίσουμε πως δεν είναι λίγες ημέρες από τότε που η σύζυγος του Γκίλμουρ, Πόλυ Σίμπσον, επανέλαβε μέσα από ανάρτησή της στο Twitter ότι ο Γουότερς ειναι «αντισημίτης» και «απολογητής του Πούτιν».

Ο Γκίλμουρ από την πλευρά του, την υποστήριξε κάνοντας like και retweet στην ανάρτηση της Πόλι Σίμπσον και ως ένδειξη υποστήριξης έγραψε: «Κάθε λέξη αποδεδειγμένα αληθινή».

Από την πλευρά του, ο Γουότερς αρνήθηκε τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι είναι «εξαιρετικά ανακριβείς» και «εμπρηστικοί», προσθέτοντας ότι «παίρνει συμβουλές για τις θέσεις του».

«Η εισβολή ήταν παράνομη. Το καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο», είπε μέσω βίντεο, και πρόσθεσε πως «η εισβολή δεν ήταν απρόκλητη. Καταδικάζω επίσης τους προβοκάτορες με τον πιο έντονο τρόπο».

Σε συνέντευξή του σε γερμανικό Μέσο, μιλώντας για την Ουκρανία την χαρακτήρισε «βαθιά διχασμένη» που «δεν είναι πραγματική χώρα» αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα «ακαθόριστο πείραμα».

Παράλληλα αναρτώντας το άρθρο στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε πως «η αλήθεια θα μας απελευθερώσει. Με φόντο την εξωφρενική και απεχθή εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης από το ισραηλινό λόμπι να με καταγγείλει ως αντισημίτη, κάτι που δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ