Μουσικη

«Το σώμα μου είναι αδύναμο - Σας αγαπώ όλους»: Ο Όζι Όζμπορν αποσύρεται από τις περιοδείες

Τίτλοι τέλους για το σύμβολο του metal ήχου - Η συγκινητική ανάρτησή του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Όζι Όζμπορν ανακοινώνει ότι αποσύρεται από τις περιοδείες και ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες του στην Ευρώπη: Η ανάρτηση - αφιέρωση στους θαυμαστές του.

Ο Όζι Όζμπορν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις επερχόμενες ημερομηνίες παραστάσεών του στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σύμβολο του metal ήχου μοιράστηκε τα νέα στο Twitter σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, γράφοντας ότι ήταν «ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς μου θαυμαστές».

«Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, τέτοιο μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη», έγραψε ο πρώην frontman των Black Sabbath, αναφερόμενος στην πτώση στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα.

«Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή», συνέχισε. «Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμη αδύναμο.

»Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη μου την καλή θέληση, έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω την επερχόμενη περιοδεία μου στη Βρετανία και την Ευρώπη, όπως ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το απαιτούμενο ταξίδι. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ Γ@$&, περισσότερο από όσο θα ξέρετε ποτέ».

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες των περιοδειών μου θα τελείωναν έτσι».

Ο 74χρονος καλλιτέχνης είπε ότι η ομάδα του «προς το παρόν σκέφτεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανιστώ χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα».

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου…… το συγκρότημα…… το πλήρωμά μου……… τους μακροχρόνιους φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά, τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν ονειρεύτηκα ποτέ ότι θα είχα.

«Σας αγαπώ όλους…».

Όζι Όζμπορν: To πρόβλημα υγείας του

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning America, μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, ο Όζι Όσμπορν παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία ελαφρά μορφή της ασθένειας του Πάρκινσον. Είπε ακόμα ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους αφόρητους πόνους που νιώθει στο νευρικό του σύστημα.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν χάλια για μένα. Έκανα μία επέμβαση στο λαιμό ύστερα από ατύχημα που είχα και μετά έμαθα ότι πάσχω από μία ήπια μορφή Πάρκινσον», είπε ο Όζι Όσμπορν. «Ονομάζεται Πάρκινσον τύπου 2. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι. Δεν είναι μία θανατική καταδίκη, αλλά επηρεάζει το νευρικό σύστημα του σώματος. Είναι σαν να έχει μια καλή μέρα και μετά μία άσχημη», συμπλήρωσε η Σάρον.

(Με πληροφορίες του NME)