Μουσικη

Σε ύφος «Stepford Wives στη Χώρα των Θαυμάτων» το νέο clip της Ρίτα Όρα

Με Kristen Stewart, Lindsay Lohan και Sharon Stone το «You Only Love Me»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρίτα Όρα
© Instagram / Rita Ora

Ρίτα Όρα: Το βίντεοκλιπ για το single «Υou Only Love Me» και οι διάσημες συμμετοχές 

«You Only Love Me» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ρίτα Όρα και το βίντεοκλιπ δόθηκε σήμερα (27.1) στη δημοσιότητα, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Ήδη στο Youtube, το single έχει περισσότερα από 4 εκατομμύρια προβολές. 

Το βίντεοκλιπ έχει γυριστεί σε ύφος «Stepford Wives στη Χώρα των Θαυμάτων» και δείχνει έναν φανταστικό γάμο. Μάλιστα, το βίντεοκλιπ, που φέρει την υπογραφή του Στάρλι Σάρσφιλντ, ξεκινά με μικρά βίντεο που προβάλλονται μέσα από vintage τηλεόραση και μάς δείχνουν την Kristen Stewart, τη Lindsay Lohan, την Jodie Turner-Smith, την Chelsea Handler, τον Addison Rae, τον Alexander Stewart και τη Sharon Stone.

Το «You Only Love Me» ξεκινά με ένα φωνητικό σημείωμα για τον σύζυγο της Ora, τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Taika Waititi. «Με το "You Only Love Me" και το επερχόμενο άλμπουμ μου, ήθελα να αποτυπώσω τη νέα φάση στην οποία μπήκα στη ζωή μου», δήλωσε η Ρίτα Όρα για το νέο της τραγούδι και συνέχισε: «Το να μάθω να αφήνω το παρελθόν για να ανοίγω δρόμους για νέες εμπειρίες είναι μια βαθιά προσωπική διαδικασία και ένιωσα υποχρεωμένη να την περάσω μέσα από τη μουσική μου. Το ταξίδι δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά έχω βγει από αυτό πιο δυνατή και γεμάτη αγάπη».

Η Ρίτα Όρα θα ερμηνεύσει το «You Only Love Me» στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon την Τετάρτη (1.2).

Δείτε το νέο βίντεοκλιπ της Ρίτα Όρα

Rita Ora - You Only Love Me [Official Video]

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ