Μουσικη

Asaf Avidan - Live At The Acropolis: Δείτε ολόκληρη την ιστορική συναυλία στο Ηρώδειο

Η live βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αποτυπώθηκε σε ένα μουσικό φιλμ, που είναι πια διαθέσιμο για όλους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • UPD
  • A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Περίμενα να παίξω στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω εμμονή με την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, τη Μυθολογία και τον πολιτισμό από τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής μου, θεωρώντας τα πολύτιμα δομικά υλικά για τα δικά μου θεμέλια ως δυτικού στοχαστή. Όσο κι αν κάθε παράσταση είναι μοναδική και γεμάτη από εκπλήξεις, όσο κι αν ενθουσιάζομαι πάντοτε όταν παίζω, θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι ο χώρος δεν κάνει τη διαφορά» δήλωσε στην ATHENS VOICE ο Asaf Avidan λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του φιλμ «Live At The Acropolis».

Ο ισραηλινός καλλιτέχνης αποφάσισε να κινηματογραφήσει τη ζωντανή του εμφάνιση στην Ελλάδα, το τελευταίο live που έδωσε για την περιοδεία του album «Anagnorisis», στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, στην Αθήνα, στο Ηρώδειο.

Από το εναρκτήριο «Lost Horse» έως το αποχαιρετιστήριο «I See Her, Don't Be Afraid», για δύο ώρες, ο Asaf Avidan ερμήνευσε μερικά από τα πιο σπουδαία τραγούδια του κερδίζοντας την αναγνώριση των χιλιάδων θεατών με το θερμό χειροκρότημά τους. Ζήστε ξανά την ιδιαίτερη νύχτα αν βρεθήκατε εκεί ή δείτε τι συνέβη αν δεν τα καταφέρατε.