Μουσικη

Η εξαφάνιση της Adele μέσα σε μια βροχή από ροζ κομφετί που ξεσήκωσε το Λας Βέγκας (βίντεο)

H διάσημη τραγουδίστρια άφησε άναυδο το κοινό - Τα viral στιγμιότυπα από τη σκηνή του Σίζαρς Πάλας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξαφανίστηκε από τη σκηνή εν μέσω αποθέωσης από το κοινό η Adele στο Λας Βέγκας - Viral έχει γίνει στα social media το βίντεο με το μαγικό τρικ.

Τις καλύτερες στιγμές της σπουδαίας καριέρας της φαίνεται πως διανύει η Adele.

H 34χρονη Βρετανίδα ερμηνεύτρια εμφανίζεται αυτό το διάστημα στο Λας Βέγκας, στο πλαίσιο μιας σειράς συναυλιών με τον τίτλο «Weekends with Adele», οι οποίες ξεκίνησαν στις 18 Νοεμβρίου και θα συνεχιστούν έως τις 25 Μαρτίου του 2023.

Μεταξύ των εκπλήξεων και της συναρπαστικής εμφάνισης της ερμηνεύτριας, οι φαν της βραβευμένης με Όσκαρ τραγουδίστριας ήρθαν αντιμέτωποι και με την κυριολεκτική εξαφάνισή της.

Και αυτό γιατί στο κρεσέντο της συναυλίας, η Adele «λούστηκε» με αστραφτερά ροζ κομφετί και χάθηκε από τη σκηνή.

Η 34χρονη σταρ του τραγουδιού άφησε άναυδο το κοινό της, το οποίο την έψαχνε στην κενή σκηνή κατά τα τελευταία λεπτά της συναυλίας της. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα φρόντισε να κλείσει το σόου με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και να γεμίσει το κοινό της με ερωτηματικά γύρω από το τι συνέβη τελικά.

Το βίντεο του μαγικού φινάλε, που ολοκληρώθηκε με το κομμάτι «Love is a Game», έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο και μάγεψε τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο.

Καθώς τραγουδούσε τις τελευταίες νότες της μπαλάντας, μια τεράστια ποσότητα αστραφτερών ροζ κομφετί έπεσε σαν βροχή από το ταβάνι, ακριβώς πάνω από το σημείο στο οποίο στεκόταν η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος της από το πλάνο.

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ φαινόταν σε εξαιρετική διάθεση, καθώς ανέβηκε στη σκηνή με ένα κομψό μαύρο φόρεμα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα «Hello», «Set Fire To The Rain», «When We Were Young», «Skyfall» και «Hometown Glory».

Παρόντες στο σόου ήταν και ο 40χρονος σύντροφος της τραγουδίστριας, Ριτς Πολ, καθώς και ο δεκάχρονος γιος της, Άντζελο.

Καθώς το βίντεο της μοναδικής στιγμής εξαπλώνεται αστραπιαία σε τηλεοπτικούς δέκτες και κοινωνικά δίκτυα, τα εισιτήρια για να δει κανείς την Adele στο Λας Βέγκας θα γίνουν αναμφίβολα πολύ πιο δυσεύρετα.  

(Με πληροφορίες της Daily Mail)