Μουσικη

Έμινεμ: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007»

Τι είπε στην ομιλία του για την είσοδό του «Rock & Roll Hall of Fame»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμινεμ
Έμινεμ © EPA/ETIENNE LAURENT

Έμινεμ για τον εθισμό του στα ναρκωτικά: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007» - Το μήνυμα στη κόρη του

Για την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά και το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει από υπορβολική δόση το 2007 μίλησε ο Έμινεμ, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα στην κόρη του. 

Ο ράπερ, ο οποίος εισήχθη στο «Rock & Roll Hall of Fame» το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησε την ευχαριστήρια ομιλία του λέγοντας: «Συνειδητοποιώ τι τιμή είναι αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εδώ πάνω απόψε και τι προνόμιο είναι να κάνω τη μουσική που αγαπώ. Η μουσική ουσιαστικά μου έσωσε τη ζωή. Πιθανότατα δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ απόψε για διάφορους λόγους».

Ο Έμινεμ, μιλώντας για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση και απευθυνθεί στην 26χρονη κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην του Κιμ Σκοτ.

«Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου γιατί τα ναρκωτικά ήταν πολύ νόστιμα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση, αλλά έπρεπε να πάω και να τα γ… όλα. Γαμώτο. Είπα ότι τα ναρκωτικά είναι νόστιμα, σωστά; Και τελικά, έπρεπε πραγματικά να παλέψω για να ξεφύγω και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι σε θέση να είμαι εδώ πάνω και να κάνω μουσική, φίλε, γιατί την αγαπώ τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Ο εθισμός του ράπερ ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αυτοβιογραφικής του ταινίας το 2002, «8 Mile».

«Κάναμε 16 ώρες στα γυρίσματα και είχες ένα συγκεκριμένο παράθυρο όπου έπρεπε να κοιμηθείς. Μια μέρα κάποιος μου έδωσε ένα Ambien. Έλεγα: "Το χρειάζομαι αυτό συνέχεια"», είχε πει στο Rolling Stone το 2011.

Eminem Tells Hailie To Plug Ears as 'The Drugs Were Delicious'

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Έμινεμ αναφέρεται δημόσια στον εθισμό του. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε επεισόδιο του podcast του μακροχρόνιου μάνατζέρ του, Paul Rosenberg, ο ράπερ μίλησε για την υπερβολική δόση που παραλίγο να τον οδηγήσει στο θάνατο πριν από 15 χρόνια. 

«Ήμουν σε αυτή την περίεργη ομίχλη για μήνες. Κυριολεκτικά δεν έβγαζα νόημα, είχε περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που είχα ηχογραφήσει χωρίς να έχω πάρει έναν τόνο Valium και Vicodin. Έπρεπε να μάθω ξανά πώς να ραπάρω», αποκάλυψε ο Έμινεμ.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αρχίσει να λειτουργεί ξανά ο εγκέφαλός μου», είπε ο ράπερ.

«Κυριολεκτικά προερχόσουν από υπερβολική δόση και έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να σε σταθεροποιήσουν με μερικά φάρμακα», εξήγησε ο Paul Rosenberg.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ