Κοσμος

Καταδικάστηκε γιατρός που έριξε κοκαΐνη στο πέος του και η ερωμένη του πέθανε από υπερβολική δόση

Καλείται να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και να αποζημιώσει τον σύζυγο και το γιο της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γερμανός γιατρός που σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του ραντίζοντας κοκαΐνη στο πέος του πριν την πράξη του στοματικού σεξ, καταδικάστηκε να πληρώσει αποζημίωση.

Ο Γερμανός γιατρός που σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του ραντίζοντας κοκαΐνη στο πέος του πριν την πράξη του στοματικού σεξ, καταδικάστηκε να πληρώσει αποζημίωση.

Ένας κορυφαίος Γερμανός γιατρός που φυλακίστηκε επειδή σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του ρίχνοντας κοκαΐνη στο πέος του προτού εκείνη του κάνει στοματικό σεξ, καταδικάστηκε να πληρώσει 11.500 λίρες για να καλύψει το κόστος της καταδικασμένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.

Ο ηλικίας 46 ετών χειρούργος Αντρέας Νταβίντ Νιντερμπίχλερ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση το 2019 για σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού έκανε την ερωμένη του, Ιβόν Μ., να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης που είχε πασπαλίσει στα γεννητικά του όργανα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Νιντερμπίχλερ είχε ισχυριστεί ότι η 38χρονη Ιβόν, η οποία πέθανε μετά από δύσπνοια και κατάρρευση, ήξερε ότι είχε βάλει κοκαΐνη στο πέος του πριν του κάνει στοματικό σεξ.

Αλλά ένα γερμανικό δικαστήριο απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς και τώρα ένας δικαστής στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας αποφάσισε ότι ο Νίντερμπίχλερ πρέπει να πληρώσει 11.500 λίρες (13.280 ευρώ) στην ασφαλιστική εταιρία που κάλυψε την ιατρική περίθαλψη της Ιβόν πριν εκείνη πεθάνει.

Ο Νιντερμπίχλερ είχε αρνηθεί προηγουμένως να πληρώσει στην οικογένεια της Ιβόν 25.000 λίρες ως αποζημίωση, με 9.000 λίρες να πηγαίνουν στον σύζυγο και τον γιο της νεκρής και άλλες 7.000 λίρες να πηγαίνουν στην οικογένειά της για την κάλυψη των εξόδων κηδείας.

Η Ιβόν δεν ήταν το μόνο θύμα του Νιντερμπίχλερ. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός σε κλινική της Σαξονίας νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε τρεις άλλες γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την ανακριτική έρευνα, έβαζε κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας, το κραγιόν και την οδοντόκρεμά τους.

Ο χειρούργος κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η Ιβόν Μ. πέθανε από υπερβολική δόση, αφού έβαλε κοκαΐνη στα ιδιωτικά του μέρη κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο Νιντερμπίχλερ καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκιση και στη συνέχεια σε προληπτική κράτηση. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή.

Ο χήρος σύζυγος και ο γιος της Ιβόν μήνυσαν τον γιατρό όταν αρνήθηκε να πληρώσει οικονομική αποζημίωση και αρνήθηκε επίσης να καλύψει τα έξοδα της κηδείας.

Το ανώτερο περιφερειακό δικαστήριο συμφώνησε πέρυσι με την οικογένεια και ο άνδρας που χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ ως «Γερμανός Κρίστιαν Γκρέι», λόγω των διεστραμμένων σεξουαλικών φαντασιώσεών του, καταδικάστηκε να πληρώσει για τα έξοδα της κηδείας.

Η δικαστής Στέφι Έβαλντ αποφάνθηκε: «Ο κατηγορούμενος καταδικάζεται να πληρώσει τα έξοδα κηδείας ύψους 7.337 λιρών, καθώς και επιδόματα επιζώντος στον σύζυγο και στον γιο την θανούσης, ύψους 8.581 λιρών προς έκαστο».

Ο Νιντερμπίχλερ έμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά, αντιμέτωπος με τη νέα μήνυση που άσκησαν ο χήρος και ο γιος της Ιβόν, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για να αρνηθεί ότι ευθύνεται για τον θάνατό της.

Αρνήθηκε επίσης ότι είχε ναρκώσει άλλες τρεις γυναίκες, αφού στο δικαστήριο ανακοινώθηκε ότι είχε ραντίσει το πέος του με κοκαΐνη κατά τη διάρκεια στοματικού, κολπικού και πρωκτικού σεξ με τις τρεις γυναίκες μεταξύ 2015 και 2018.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild τον περασμένο μήνα, είπε: «Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δε νάρκωσα καμία τους χωρίς τη θέλησή της. Αναζητούσα ένα διαφορετικό δέλεαρ και έλαβαν μέρος».

Ο Νιντερμπίχλερ περιέγραψε επίσης την Ιβόν ως μια «έμπειρη» χρήστρια κοκαΐνης, η οποία ήξερε τι έκανε.

Πριν φυλακιστεί, ο Νιντερμπίχλερ είχε εργαστεί ως κορυφαίος πλαστικός χειρουργός σε νοσοκομείο στην πόλη Χάλμπερσταντ, 60 μίλια έξω από το Ανόβερο.

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Ιβόν ήταν ασθενής του πριν το ζευγάρι ξεκινήσει μια σχέση, η οποία τελικά οδήγησε στο θάνατό της τον Φεβρουάριο του 2018.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ