Μουσικη

H Λόρα Ντερν στο βιντεοκλίπ της Τέιλορ Σουίφτ «Bejeweled»

H τραγουδίστρια μεταμορφώνεται σε Σταχτοπούτα

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ στο νέο της βίντεο κλιπ © youtube/screenshot

To βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ με την Λόρα Ντερν για το τραγούδι «Bejeweled»

Η Τέιλορ Σουίφτ μεταμορφώνεται σε Σταχτοπούτα στο αστραφτερό μουσικό βίντεο του «Bejeweled» από το νέο άλμπουμ της «Midnights». Αυτό είναι δεύτερο τραγούδι που αποκτά βίντεο. Την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ, στις 21 Οκτωβρίου, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο του «Anti-Hero».

Στο «Bejeweled» η αστέρας της pop υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο και εμφανίζεται στον γνωστό πρωταγωνιστικό ρόλο της Σταχτοπούτας, ενώ βίντεο εμφανίζονται επίσης η διάσημη ηθοποιός Λόρα Ντέρν και οι αδελφές Haim. 

Πρόκειται για μία κλασική ιστορία της Σταχτοπούτας, όπου η Λόρα Ντέρν υποδύεται την κακιά θετή μητέρα της, ενώ οι Haim εμφανίζονται ως οι κακομαθημένες κόρες της.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του video στο Instagram, η Swift έγραψε ότι αυτό είναι δημιουργημένο για τους θαυμαστές της που της άνοιξαν αυτόν τον λαμπρό δρόμο στην καριέρα της.

Σε εμφάνισή της στην εκπομπή «The Tonight Show», πριν από την πρεμιέρα του «Bejeweled» στο YouTube, η Σουίφτ είπε ότι υπάρχουν «ψυχωτικά πολλά» κρυφά μηνύματα στο βίντεο.

«Έχουμε ένα αρχείο PDF για τα κρυφά μηνύματα σε αυτό το βίντεο, επειδή είναι τόσα πολλά που δεν μπορούσαμε να τα συγκρατήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Taylor Swift - Bejeweled (Official Music Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ