Μουσικη

city beat 309

“War Pigs” και “Tiger Girl”. Τα τραγούδια του weekend

Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 309
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

“War Pigs” και “Tiger Girl”. Τα τραγούδια του weekend. Με το πρώτο των Black Sabbath έκλεισαν οι Blend & Bnc την εμφάνιση στο «μυστικό» πάρτι που διοργανώθηκε στην πίστα Μοτοκρός (στην κοιλιά της Κατεχάκη) που ανάγκασε τους Αθηναίους να ξεμυτίσουν επιτέλους από το ιστορικό τρίγωνο. Και το δεύτερο, αυτό το ηλεκτρονικό έπος των 65daysofstatic, μιξάρεται με το “Surf Solar” και προκαλεί παραλήρημα, όπως το Σαββατόβραδο στο Key bar υπό τις οδηγίες του Dear Quentin

Κατά τα άλλα, ο κόσμος μάλλον αραιώνει τελευταία, κάποιοι φεύγουν διακοπές, κάποιοι δεν έχουν λεφτά, κάποιοι βλέπουν Μουντιάλ. To κυριακάτικο μπάρμπεκιου στο 6 d.o.g.s. πήγε καλούτσικα, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, πίνεις μεγάλες Weiss με 5 euros και σου προσγειώνονται  πιτοκαλαμάκια με Δαγριτζίκος sauce, σχεδόν έτοιμος και ο κήπος στο πίσω μέρος.  

Στο τέρμα της Πραξιτέλους, δίπλα στα ψιλικά του Γιώργου και λίγο πριν την Κολοκοτρώνη, ανοίγει καινούριο μπαράκι, το La Place Karitsi – ακριβή ημερομηνία θα έχουμε στο επόμενο City Beat. 

Μερικά events για την εβδομάδα: την Παρασκευή στο loop ο Chevy υποδέχεται στη βραδιά του τον Καλιφορνέζο Jeremy Caulfield  *** Την Κυριακή ο τελικός του Μουντιάλ προβάλλεται στις 21.30 στο πανί του Τωρα!Κ44, ακολουθούν αψιμαχίες και πάρτι με πολλούς DJs – ανάμεσά τους μέλη των Armani Had A Softer Touch, Urban Tropicalia, mixtape.gr, laternative, untitled θρηνούν τον αποκλεισμό της Αργεντινής *** Jazzistic βραδιές κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Mataroa, όπως βγαίνει ο Κεραμεικός στην Ιερά Οδό. Στα dexx ο Cayetano με πνευστά μαύρα και χαλαρή electronica ***   Την επόμενη Τετ. Ιμάμ Μπαϊλντί live στο Τωρα!Κ44 με ελεύθερη είσοδο… ευκολάκι!

p_menegos@yahoo.com