Μουσικη

Release Athens 2022: Slipknot, Sepultura & more – Το πρόγραμμα της δωδέκατης ημέρας

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 – Σάββατο 23 Ιουλίου - Πλατεία Νερού: Slipknot, Sepultura, Jinjer, Vended, Maplerun, Project Renegade

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 – Σάββατο 23 Ιουλίου - Πλατεία Νερού: Slipknot, Sepultura, Jinjer, Vended, Maplerun, Project Renegade

Το Σάββατο 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δωδέκατη και τελευταία ημέρα του Release Athens 2022 με ένα πραγματικά πλούσιο line up που περιλαμβάνει μερικά απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της metal σκηνής.

Headliners η σπουδαία κολεκτίβα των Slipknot, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια, με ένα live show που περιμένουμε με ανυπομονησία μετά και τις διθυραμβικές κριτικές που ακολούθησαν το πρώτο σκέλος της περιοδείας τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μαζί τους οι Βραζιλιάνοι Sepultura, μια απ’ τις πιο επιδραστικές μπάντες του σκληρού ήχου αλλά και τα δύο συγκροτήματα που διάλεξαν οι Slipknot να τους συνοδεύσουν στην ευρωπαϊκή τους tour: τους Ουκρανούς Jinjer της συγκλονιστικής Tatiana Shmayluk και τους Vended, το συγκρότημα που θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των Slipknot αφού στα μέλη του θα βρεις τους γιους των Corey Taylor και Shawn “Clown” Crahan.

Την ημέρα ανοίγουν δυο ξεχωριστά συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, οι Maplerun και οι Project Renegade.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00.

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 – Σάββατο 23 Ιουλίου - Πλατεία Νερού: Slipknot, Sepultura, Jinjer, Vended, Maplerun, Project Renegade

Release Athens 2022: Χρήσιμα tips για τη λήξη του φεστιβάλ

Με ανακοίνωσή του το φεστιβάλ Release Athens 2022 δίνει οδηγίες και υπενθυμίζει τι ισχύει στη διοργάνωση που μετά από δώδεκα ξεχωριστές συναυλιακές βραδιές ρίχνει αυλαία, το Σάββατο 23 Ιουλίου.

  • Ξεκίνα όσο νωρίτερα γίνεται, για να αποφύγεις το συνωστισμό στις ώρες αιχμής αλλά κυρίως για να μη χάσεις λεπτό από το καταιγιστικό lineup της 12ης ημέρας.
  • Προμηθεύσου με την άφιξή σου τις μάρκες που θα χρειαστείς για φαγητό και πότο. Τα συγκροτήματα της ημέρας δεν αφήνουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου.
  • Μη ξεχάσεις καπέλο, γυαλί ηλίου και αντιηλιακό.
  • Αν δεν έχεις ξαναέρθει στην Πλατεία Νερού, φρόντισε να έχεις μελετήσει τον χάρτη του φεστιβάλ ώστε να βρίσκεις πιο εύκολα ότι χρειάζεσαι
  • Απόφυγε να φέρεις περιττά πράγματα μαζί σου. Έτσι, κι εσύ θα κινείσαι με περισσότερη άνεση στο χώρο και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα σου.
  • Εφόσον είσαι κάτοχος εισιτηρίου Slipknot 2020/2021, δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι. Ισχύει το εισιτήριό σου, ως έχει για τη σημερινή συναυλία.
  • Αν είσαι κάτοχος VIP εισιτηρίου, δες το link για να βρεις τις οδηγίες για το δωρεάν πάρκινγκ
  • Αν αισθανθείς οποιαδήποτε αδιαθεσία, εσύ ή κάποιος/α γύρω σου, ειδοποίησε αμέσως τους διασώστες των Πρώτων Βοηθειών, ή οποιονδήποτε από το προσωπικό του φεστιβάλ, οι οποίοι θα βρίσκονται σε εμφανή σημεία.
  • Διάβασε προσεκτικά τους όρους αγοράς εισιτηρίων και φρόντισε να μην έχεις μαζί σου αντικείμενα που απαγορεύονται στο χώρο του φεστιβάλ προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων, τόσο τη δική σου όσο και των υπόλοιπων παρευρισκόμενων.

«Τέλος, θα θέλαμε να προτείνουμε να αποφύγεις τα σκούρα χρώματα, καθώς τραβούν την ακτινοβολία του ήλιου, αλλά ναι… ας το ξεχάσουμε. Είναι μάταιο στη συγκεκριμένη ημέρα 🙂

Σε περιμένουμε στο εορταστικό κλείσιμο του μεγαλύτερου Release Athens, που διοργανώσαμε μέχρι σήμερα. Να είσαι εκεί!» καταλήγει το «memo» της διοργάνωσης.

Η προπώληση συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς προς 65€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 70€.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, MediaMarkt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ