Μουσικη

Release Athens 2022: Pet Shop Boys, Thievery Corporation, K. BHTA - Το πρόγραμμα της έβδομης μέρας

Οι Pet Shop Boys και τo εντυπωσιακό «Dreamworld: The Greatest Hits Live» show τους στην Πλατεία Νερού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από συναυλία των Pet Shop Boys

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 - Πέμπτη 30 Ιουνίου - Πλατεία Νερού: Pet Shop Boys, Thievery Corporation, K. BHTA, Mazoha, Bobya Cottisha.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού θα πραγματοποιηθεί μια απ’ τις πλέον σημαντικές συναυλίες του καλοκαιριού, απ’ αυτές που όλοι αναμένεται με ανυπομονησία.

Οι Pet Shop Boys αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο της pop μουσικής (και όχι μόνο) εδώ και τέσσερις σχεδόν δεκαετίες. Έχουν καταφέρει να διατηρηθούν στην κορυφή της σκηνής κάνοντας πάντα τα πράγματα με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, χωρίς εκπτώσεις ή περιόδους αδράνειας. Στο Release Athens 2022 έρχονται με την πρώτη Greatest Hits περιοδεία της καριέρας τους.

Μαζί τους, οι Thievery Corporation που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως και ο Κ. ΒΗΤΑ, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας από τα 90s και μετά.

Το ζέσταμα αναλαμβάνει ο Mazoha με το synth punk του και το pop / neosoul σχήμα των Bobya Cottisha.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00.    

Αφίσα του Release Athens Festival 2022 για τη συναυλία των Pet Shop Boys
    

Η προπώληση συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς προς 47€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 50€.

Διάθεση εισιτηρίων:

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα του Release Athens 2022. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

raf_final-2022-topview.jpg

Φέτος, το Release Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που εισάγει το concept της άμεσης και πλήρους πληροφόρησης των επισκεπτών του με οικολογικότερη προσέγγιση. Μέσω αναρτημένων QRcodes σε κάθε χώρο του φεστιβάλ, ο επισκέπτης θα μπορεί χρησιμοποιώντας το κινητό του να πλοηγηθεί με ακρίβεια οπουδήποτε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ αλλά και να λάβει άλλες χρηστικές πληροφορίες. Όλα αυτά θα παρέχονται από το Release Athens μέσω της εφαρμογής Qanibal χωρίς να χρησιμοποιηθούν πουθενά έντυπα μέσα.

Release Athens 2022 (full lineup): Pet Shop Boys, Thievery Corporation, K. Βήτα and more.

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ