Μουσικη

Eurovision 2022: Σε ποια θέση δίνουν την Ελλάδα τα προγνωστικά μετά τις πρόβες

Πώς θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022
Η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022 © eurovision.ert.gr/ EBU / Nathan Reinds

Eurovision 2022: Η Ελλάδα στα προγνωστικά - Βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη στη σκηνή του Τορίνο.

Μόλις πέντε ημέρες έχουν μείνει μέχρι τον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2022 και τα προγνωστικά ενημερώνονται συνεχώς, ειδικά μετά τις πρόβες που κάνουν οι τραγουδιστές στη σκηνή του Τορίνο. Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό εντυπωσίασε τους eurofans. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προγνωστικών για την Eurovision 2022. 

Η Αμάντα Γεωργιάδη ολοκλήρωσε την Τετάρτη και τη δεύτερη πρόβα της με επιτυχία και τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν. 

Amanda Georgiadi Tenfjord - Die Together - Exclusive Rehearsal Clip - Greece 🇬🇷 - Eurovision 2022

Eurovision 2022: Τα προγνωστικά για την πρώτη 10άδα - Η θέση της Ελλάδας

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com, η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» βρίσκονται στην 6η θέση των προγνωστικών. 

Πρώτη παραμένει σταθερά η Ουκρανία με το τραγούδι «Stefania». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ιταλία, ακολουθεί η Σουηδία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ισπανία. Στην 7η θέση βρίσκεται η Πολωνία, στην 8η η Νορβηγία, στην 9η η Ολλανδία και στη 10η η Γαλλία. 

thro.jpg

Eurovision 2022: Πώς θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον α' ημιτελικό της Eurovision 2022 και η Αμάντα Γεωργιάδη θα ερμηνεύσει το «Die Together», φορώντας δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία. Η ταλαντούχα 24χρονη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας και έκανε τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνιση της τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της, την οποία επίσης επιμελείται η Σίλια Κριθαριώτη.

Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει αναλάβει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, υπογράφει για μία ακόμη φορά, ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής αναφέρει: «Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο ‘‘Die Together’’ που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας.

» Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως.
Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».

Amanda Tenfjord - Die Together (Official Music Video)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ