Μουσικη

Λεωνίδας Καβάκος: Σε live streaming η αποψινή συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής

Απόψε, Πέμπτη 14 Απριλίου στις 20:30

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεωνίδας Καβάκος δίνει συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ο Λεωνίδας Καβάκος δίνει συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Σε live streaming η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία. Το μήνυμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεκίνησε στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου για την Ουκρανία σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Η συναυλία για την Ουκρανία με τον Λεωνίδα Καβάκο άρχισε λίγο μετά τις 20.30.

Διαβάστε ΕΔΩ την αποκλειστική συνέντευξη του Λεωνίδα Καβάκου στην Athens Voice

Λαμβάνουν επίσης μέρος οι σολίστ: Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Ηλίας Ίων Λιβιεράτος (βιόλα) και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πέτριν (τσέλο). Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται ότι μετά την εξάντληση των εισιτηρίων, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας για την Ουκρανία μέσω live streaming στην τιμή των 10 ευρώ.

Τα έσοδα της συναυλίας και του streaming θα διατεθούν υπέρ της ανοικοδόμησης του μαιευτηρίου της Μαριούπολης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα Κουαρτέτα με πιάνο αρ. 3 σε ντο ελάσσονα, έργο 60 και αρ. 1 σε σολ ελάσσονα, έργο 25 του Γιοχάννες Μπραμς.

Για να δείτε τη συναυλία πατήστε ΕΔΩ

Κυριάκος Μητσοτάκης για Λεωνίδα Καβάκο και συναυλία για την Ουκρανία - Το μήνυμά του

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Καβάκο και τους μουσικούς συνεργάτες του για την πολύ ευγενική τους προσφορά να διοργανώσουν αυτήν την συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανέγερση του μαιευτηρίου το οποίο βομβαρδίστηκε στη Μαριούπολη» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει συναυλία για την Ουκρανία.

Και πρόσθεσε: «Ο Λεωνίδας Καβάκος είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει το θάρρος της γνώμης του και πράγματι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν χωρούν ούτε ίσες αποστάσεις ούτε γενικόλογες τοποθετήσεις ότι δήθεν είμαστε με την ειρήνη. Εδώ υπάρχει αμυνόμενος και είναι η Ουκρανία, υπάρχει επιτιθέμενος και είναι η Ρωσία. Και εύχομαι και ελπίζω σήμερα το βιολί του Λεωνίδα να ακουστεί πιο δυνατά από τις βόμβες της Ρωσίας και το μήνυμά του να φτάσει και να δώσει μία ένεση στήριξης στη μαρτυρική Μαριούπολη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ