Μουσικη

Ο Έλτον Τζον μπαίνει στο χειρουργείο και αναβάλλει τις συναυλίες

Το ποστ με την ανακοίνωση στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλτον Τζον
Έλτον Τζον © EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για ένα πρόβλημα στο ισχίο του μετά από ατύχημα που είχε.

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία Farewell Yellow Brick Road Tour σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο για το υπόλοιπο του 2021, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά αναγκάζομαι να επαναπρογραμματίσω τις ημερομηνίες του 2021 της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2023. Στο τέλος των θερινών διακοπών είχα μία άσχημη πτώση σε σκληρή επιφάνεια και έκτοκτε υποφέρω από δυνατούς πόνους και πρόβλημα στο ισχίο. Παρά την εντατική φυσικοθεραπεία και την εξειδικευμένη θεραπεία που έχω λάβει, ο πόνος συνεχώς χειροτερεύει, δημιουργώντας όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες στην κίνηση. 

Με συμβούλευσαν να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση το συντομότερο δυνατό για να αποκτήσω και πάλι καλή φυσική κατάσταση και να αποφύγω  τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Για την πλήρη ανάρρωση και την ανάκτηση της κινητικότητας χωρίς πόνους, θα ακολουθήσω πρόγραμμα εντατικής φυσιοθεραπείας».

 

 

 

Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί το 2021, αλλά λόγω στην αρχή της πανδημίας και τώρα του χειρουργείου που προέκυψε, θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ