Μουσικη

Charlie Watts: Διάσημοι μουσικοί λένε αντίο στον θρυλικό ντράμερ

Bryan Adams, Lenny Kravitz, Ringo Starr και Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποχαιρετούν τον ρυθμικό «ογκόλιθο» των Rolling Stones

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπόκλιση στον Charlie Watts από διάσημους μουσικούς, που αποχαιρετούν τον επιδραστικό ντράμερ των Rolling Stones.

Το δικό τους αντίο στον Charlie Watts, τον ντράμερ των Rolling Stones που πέθανε σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια μουσική παρακαταθήκη, λένε διάσημοι καλλιτέχνες. Ο Τσάρλι Γουάτς έγινε μέλος των Rolling Stones, το 1963.

Έλτον Τζον, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Ringo Starr και Πολ ΜακΚάρτνεϊ μεταξύ άλλων αποχαιρετούν τον θρυλικό ντράμερ, με την ξεχωριστή αγάπη στην τζαζ, την απαράμιλλη αίσθηση του ρυθμού και την εκπληκτική σταθερότητα στο παίξιμο.

Ο ακρογωνιαίος λίθος στο rhythm section των Rolling Stones δεν είναι πια εδώ. Και μπορεί το πρόσφατο χειρουργείο στις αρχές Αυγούστου να είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει τους υπόλοιπους Rolling Stones στην επερχόμενη περιοδεία της μπάντας στις ΗΠΑ, ωστόσο οι αγαπημένοι του φανς είχαν πάντα την ελπίδα ότι θα δουν έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιδραστικούς μουσικούς στα τύμπανα της γενιάς του, να επιστρέφει ξανά δριμύτερος. Και ας είχε μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του. Εξάλλου, το φαινόμενο των Rolling Stones εδώ και αρκετά χρόνια, πηγαίνει κόντρα στον χρόνο.

Το «μηχανάκι» των Rolling Stones σταμάτησε να παίζει για πάντα, σκορπώντας θλίψη στα εκατομμύρια των θαυμαστών του συγκροτήματος ανά τον κόσμο, που αναγνωρίζουν ότι ο Charlie Watts έβαλε κάτι παραπάνω από ένα απλό λιθαράκι στην ξέφρενη πορεία προς την κορυφή και την παραμονή της εκεί για δεκαετίες.

Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ringo Starr - Το αντίο στον Τσάρλι Γουάτς

«Τόσο θλιβερό να ακούω ότι ο Charlie Watts πέθανε. Ήταν ένας αξιολάτρευτος τύπος» ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

 

 

 

«Ο Θεός να ευλογεί τον Charlie Watts. Θα μας λείψεις. Ειρήνη και αγάπη στην οικογενειά του» έγραψε ο ντράμερ των Beatles, Ringo Starr.

 

 

Bryan Adams και Έλτον Τζον - Το μήνυμά τους για τον θάνατο του ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts

«Αιωνία η μνήμη σου Τσάρλι. Ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ και ένας πραγματικός τζέντλεμαν» έγραψε ο Bryan Adams στα social media.

«Μια πολύ θλιβερή μέρα η σημερινή. Ο Τσάρλι ήταν ο απόλυτος ντράμερ. Ο πιο κομψός άνδρας και υπέροχη παρέα» ανέφερε στο μήνυμά του για τον θάνατο του Charlie Watts ο Έλτον Τζον.

 

 

Λένι Κράβιτς για Τσάρλι Γουάτς: «Ο ρυθμός των Stones»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Lenny Kravitz αποχαιρετά τον Τσάρλι Γουάτς, τον θρυλικό ντράμερ των Rolling Stones, επισημαίνοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια, κάθε μελωδία μιλάει από μόνη της».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις