- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε την πρώτη πρόβα του «Last Dance» στο Ρότερνταμ για τη Eurovision 2021 και αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσαν οι διοργανωτές.
Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη πρόβα της Ελλάδας στην Ολλανδία για τη Eurovision 2021. Η Στεφανία Λυμπερακάκη ερμήνευσε το τραγούδι «Last Dance».
Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision 2021 διεξάγεται από τις 18-22 Μαΐου στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.
Υπενθυμίζεται ότι ρόλο - έκπληξη θα έχει ο Μανώλης Γκίνης από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» τη βραδιά του μεγάλου τελικού. Η Στεφανία ανέβηκε στη σκηνή του Ρότερνταμ για την πρώτη πρόβα του «Last Dance» στην Ολλανδία λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαΐου 2021. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και το υπόλοιπο τιμ της ελληνικής αποστολής είχαν στη διάθεσή τους μισή ώρα για να προβάρουν το «Last Dance».
Μαζί με τη Λυμπερακάκη ήταν και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου, ντυμένοι στα λευκά. Με αυτοπεποίθηση και μπόλικη ενέργεια η Στεφανία έδειξε ότι είναι καλά προετοιμασμένη για τη Eurovision 2021, εντυπωσιάζοντας με τη σκηνική της παρουσία και την καταπληκτική της φωνή.
Τη χορογραφία έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ήταν η πρώτη φορά που το «Last Dance» παρουσιάστηκε στην πλήρη εκδοχή του, όπως δηλαδή θα το παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, εφόσον η Ελλάδα προκριθεί.
Στεφανία Λυμπερακάκη - Eurovision 2021: Τι φόρεσε στην πρώτη πρόβα - Πότε ανεβαίνει ξανά στη σκηνή
Στην πρώτη πρόβα στο Ρότερνταμ για τη Eurovision 2021 η νεαρή τραγουδίστρια φόρεσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η δεύτερη πρόβα είναι την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021. Η Ελλάδα εμφανίζεται τέταρτη στη σειρά στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision στις 20 Μαΐου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φήμες για πιθανή συνεργασία στο soundtrack της νέας ταινίας
Οι ηγέτες της νορβηγικής black metal σκηνής για ένα μοναδικό show στην Αθήνα, στο Floyd Live Music Venue
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.