- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Tom Meighan: Αποχώρησε από τους Kasabian μετά από 23 χρόνια
Λόγω κατηγοριών για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας
Την αποχώρησή του Tom Meighan από τους Kasabian μετά από 23 χρόνια ανακοίνωσε το συγκρότημα - Ο frontman της μπάντας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.
Παρελθόν μετά από 23 χρόνια αποτελεί ο Tom Meighan από τους Kasabian αφού όπως αποκαλύφθηκε κατηγορείται για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.
Ο frontman και ιδρυτικό μέλος των Kasabian είχε αναφέρει πως θα αποχωρούσε για «προσωπικούς λόγους» αλλά όπως ο ίδιος εν τέλει παραδέχθηκε, προχώρησε στην απόφαση αυτή λόγω κατηγοριών που του έχουν απαγγελθεί για άσκηση βίας στην αρραβωνιαστικιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, ο Meighan επιτέθηκε στην αρραβωνιαστικιά του, την χτύπησε στο πρόσωπο και την απείλησε. Την κλήση στην αστυνομία την έκανε ένα τρομαγμένο ανήλικο παιδί που ήταν παρόν κατά την επίθεση. Κατά τα δεδομένα της αστυνομίας αυτή δεν είναι η πρώτη φορα.
Όπως σημείωσε, μάλιστα, ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, ο Meighan έχει πρόβλημα αλκοολισμού και κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του ενώ του επιβλήθηκαν 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.
Για να προστατευθεί λοιπόν το brand name των Kasabian, ο κιθαρίστας Serge Pizzorno και ο μπασίστας Chris Edwards, έτερα ιδρυτικά μέλη τους, αποφάσισαν πως θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει από το συγκρότημα.
Σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter διαβάζουμε: «Τώρα που οι δικαστικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μπορούμε να μιλήσουμε για την αποχώρηση του Tom. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ζητήσουμε από τον Tom να φύγει από το συγκρότημα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις κατηγορίες εναντίον του. Η ενδοοικογενειακή βία και γενικά η κακοποίηση είναι απολύτως απαράδεκτη».
Now that the legal proceedings have been concluded, we can comment on the departure of Tom Meighan from the band. Full statement below. Kasabian x pic.twitter.com/vP7Y61sxQA
— KasabianHQ (@KasabianHQ) July 7, 2020
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.