Μουσικη

Έχεις μπάντα;

Παίξε με τα Υπόγεια Ρεύματα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64813-130567.JPG

Τι θέλει απεγνωσμένα ένα νέο συγκρότημα; Αναγνώριση. Να ακούσουν τη μουσική τους όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Να ζήσει την έξαψη της συναυλίας μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, μαζί με άλλα καλά γκρουπ.

Και ξαφνικά, σκάει η έκπληξη: Μπορείς να παίξεις μαζί με ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, τα Υπόγεια Ρεύματα!

Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν 20 χρόνια σταθερής παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, μετρώντας ήδη 14 συνοδοιπόρους που έχουν συμμετέχει στο γκρουπ.

Ονομάζουν το φετινό τους project "20 - 14" και ξεκινούν τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού, λίγο πριν την έκδοση του πρώτου τους επετειακού βινυλίου με τίτλο "20".

Στο πλαίσιο του project "20 -14", τα Υπόγεια Ρεύματα, θέλουν να γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους με παρέα! Έτσι αποφάσισαν να συνταξιδέψουν με 14 διαφορετικά ελληνικά γκρουπ, που θα ανοίγουν τις συναυλίες τους καθ’όλη τη διάρκεια του έτους σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι χώρο και βήμα στην νέα σκηνή της εγχώριας μουσικής.

Η πρώτη συναυλία είναι το Σάββατο 3 Μαϊου στο Stage vol.1 στο Μοναστηράκι (Αγ. Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου– Αθήνα).

Στο Stage vol.1 ένα από τα γκρουπ που θα τους συνοδεύσουν είναι το καταπληκτικό δίδυμο των "The Big Nose Attack", ένα alternative blues / rock δίδυμο από την Αθήνα που μετρούν πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς και 2 προσωπικά άλμπουμ.

Αλλά επειδή γιορτή με 2 (γκρουπ!) δεν γίνεται... ψάχνουν άλλα δύο σχήματα για να ανοίξουν τη συγκεκριμένη συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα η Αγγελία εχει ως εξής:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:

Μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα που να διαθέτουν δικό τους υλικό (όχι απαραίτητα εκδομένο) για να πλαισιώσουν τις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων καθόλη τη χρονιά 2014 σε όλη την Ελλάδα. Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, με τα εξής στοιχεία:

- Περιγραφή μπάντας – μίνι BIO

- Youtube Link από live ή mp3 με τα τραγούδια σας αν δεν έχετε εμφανιστεί κάπου

- Στοιχεια Επικοινωνίας.

Η πρώτη συναυλία στην Αθήνα στο Stage vol.1 είναι το Σάββατο 3 Μαΐου. Περιμένουμε τις προτάσεις σας μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ